۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۲
گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران

گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران

مارکو روبیو وزیر امور خارجه این کشور، با وزرای امور خارجه فرانسه، آلمان و انگلیس به صورت تلفنی برای هماهنگی تلاش‌ها در مورد برنامه هسته‌ای ایران و جنگ جاری در اوکراین گفت‌وگو کرد.

به گزارش بازار، تمی بروس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، مارکو روبیو وزیر امور خارجه دولت دونالد ترامپ در تماس تلفنی با همتایان اروپایی خود بر لزوم اطمینان از اینکه «ایران سلاح هسته‌ای تولید یا به دست نمی‌آورد» تاکید کرد.

به گفته سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، روبیو همچنین تاکید کرد که همچنان «اولویت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین از طریق یک توافق پایدار مذاکره شده است.»

پیش از این، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از نشست وزیران اتحادیه اروپا و همسایگان جنوبی در بروکسل گفت که در این نشست وزیران اروپایی درباره ایران، از جمله مذاکرات هسته‌ای گفت‌وگو خواهند کرد.

کایا کالاس پیش از نشست وزیران اتحادیه اروپا و همسایگان جنوبی در بروکسل به خبرنگاران گفت: در این جلسه درباره ایران، از جمله مذاکرات هسته‌ای و نگرانی‌های گسترده‌تر منطقه‌ای، بحث خواهد شد.

ادعاهای مقامات آمریکا و اروپا در حالی است که جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده است که در پی تسلیحات هسته‌ای نیست و سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا نیز تایید کرده‌اند که تهران به سمت سلاح‌های هسته‌ای حرکت نکرده است.

کد خبر: ۳۵۲٬۵۲۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha