۲۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵
پهلوگیری همزمان ۱۰ فروند کشتی حامل ۲۹ هزار تُن ذرت دامی در مازندران

پهلوگیری همزمان ۱۰ فروند کشتی حامل ۲۹ هزار تُن ذرت دامی در مازندران

استاندار مازندران از ورود ۱۰ فروند کِشتی حامل ۲۹ هزار تُن ذرت دامی، به‌صورت همزمان در بندر امیرآباد این استان خبر داد.

به گزارش بازار، مهدی یونسی رستمی روز شنبه در نشست شورای اقتصاد مازندران در ساری افزود: بندر امیرآباد در استان مازندران به عنوان بزرگ‌ترین بندر حاشیه دریای خزر با قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص باتوجه به سیاست گذاری‌های دیپلماسی اقتصادی دولت چهاردهم با شکوفاسازی ظرفیت‌ها، نقش ویژه‌ای در مقاوم‌سازی اقتصاد کشور با توسعه تجارت بین‌المللی و صادرات کالا ایفا می کند.

وی ادامه داد: به منظور تضمین سلامت و کیفیت محموله‌ها و جلوگیری از هر گونه آلودگی گیاهی یا دامی تمامی محموله‌های وارداتی پیش از تخلیه، توسط مأمور قرنطینه گیاهی این مدیریت تحت کنترل‌های بهداشتی و استانداردهای قرنطینه‌ای قرار می‌گیرند.

استاندار مازندران با اشاره به نقش این واردات در تأمین نیاز دامداران، گفت: ورود این محموله‌ها علاوه‌ بر تأمین بخشی از نیاز دامداران، بیانگر پویایی اقتصاد و ثبات در بازار نهاده‌های دامی است.

وی همچنین افزود: فعالیت پرحجم در بندر امیرآباد، سبب افزایش اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم برای نیروهای بومی منطقه شده و نشان‌دهنده ظرفیت بالای زیرساختی استان مازندران در حوزه تجارت بین‌الملل است.

یونسی رستمی ادامه داد: به دنبال آن هستیم با برنامه ریزی دقیق نیازهای راهبردی کشور را به موقع تأمین کنیم .

استاندار مازندران در بازدید هفته قبل خود از بندر امیرآباد بر حمایت ویژه و رونق اقتصادی این مجموعه برتر تاکید کرد.

بندر امیر آباد با حدود یک‌هزار و ۳۰۰ هکتار وسعت و همچنین ۲۲۰ هکتار پس کرانه با دارا بودن اراضی پشتیبانی وسیع، زیر ساخت حمل و نقل مدرن چند وجهی، اسکله رو -رو ریلی و کامیون جهت ترانزیت و حمل یکسره کالا و همچنین دسترسی آسان به بازار مصرف کشورهای سی آی اس CIS با جمعیت بالغ بر ۳۰۰ میلیون به تنهایی بر تمامی پنج بندر حاشیه خزر تنه می‌زند و ظرفیت فوق العاده‌ای در توسعه اقتصادی و پرش تجاری کشور دارد.

بندر امیرآباد در کنار آن که یک ظرفیت صادراتی و تجاری در منطقه به شمار می‌رود با دارا بودن کارخانجات متعددی همچون گچ، فولاد، کاغذ و سیلوهای متعدد از بنادر نسل سوم کشور است و عمده ۷.۵ میلیون تن کالای صادراتی کشورهای مختلف جهان از بنادر آستاراخان، آکتائو، اولیا، باکو، گوسان و ماخاچ وارد بندر امیرآباد می‌شود.

اتصال به شبکه ریلی کشور، بهره‌مندی از ۱۵ پست اسکله با ظرفیت ۷.۵ میلیون تن و بهره مندی از ظرفیت اتصال کریدور ترانزیت بین المللی شمال به جنوب (INSTC) از دیگر ویژگی های شاخص بندر امیرآباد است.

کد خبر: ۳۵۱٬۸۷۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha