به گزارش بازار، حامد انوری روز چهارشنبه افزود: این میزان خرید تضمینی محصول راهبردی گندم در قالب ۴۰ هزار و ۸۷۰ محموله از ۱۸ هزار و ۴۸۳ کشاورز گندمکار استان خریداری و به مراکز ذخیرهسازی منتقل شد.
وی ادامه داد: در سال جاری بیش از ۵۰ مرکز خرید با پراکنش مناسب و با هدف تسهیل دسترسی کشاورزان در نقاط مختلف استان پیشبینی شده که این مراکز با برنامهریزی دقیق، در بستری هماهنگ به منظور تسریع در فرآیند تحویل و ذخیرهسازی گندم فعال شدهاند.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی افزود: از مجموع مراکز پیشبینیشده، ۴۵ مرکز خرید تاکنون فعال شدهاند که شامل هشت سیلوی دولتی، پنج سیلوی بخش خصوصی، هفت کارخانه آرد و ۲۵ مرکز اتبار تعاون روستایی در سطح استان است.
وی بیان کرد: در میان شهرستانهای استان خراسان رضوی، مشهد با ۵۷ هزار و ۳۴۸ تن، تربتجام با ۳۹ هزار تن و چناران با ۲۸ هزار و ۷۸۱ تن، بیشترین حجم خرید تضمینی را به خود اختصاص دادهاند.
انوری اضافه کرد: در حال حاضر خراسان رضوی پس از استانهای خوزستان، گلستان، فارس و کرمانشاه در جایگاه پنجم کشور از نظر حجم خرید تضمینی گندم قرار گرفته است.
انوری بر استمرار روند خرید تا پایان فصل برداشت و تحقق حمایت حداکثری از تولید داخلی تأکید کرد.
سال گذشته بیش از ۵۲۹ هزار تُن گندم مازاد از کشاورزان خراسان رضوی به ارزش افزون بر ۹۲ هزار میلیارد ریال خریداری شده است؛ هم اکنون ۱۹۰ هزار زمین کشاورزی در استان زیر کشت محصول راهبردی گندم است.
نظر شما