۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
دلایل مخالفان و موافقان کلیات لایحه دو فوریت افزایش سرمایه
در جریان بررسی کلیات لایحه دو فوریت افزایش سرمایه مطرح شد

دلایل مخالفان و موافقان کلیات لایحه دو فوریت افزایش سرمایه

نمایندگان مخالف و موافق کلیات لایحه دو فوریت افزایش سرمایه دلایل خود را در این خصوص بیان کردند.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، محمدحسن آصفری در  جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۲مردادماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی کلیات لایحه دو فوریت افزایش سرمایه شرکت‌های پذیرفته شده در بورس، اوراق بهادار یا فرابورس ایران از طریق صرف سهام با سلب حق تقدم، در مخالفت با آن با تأکید بر اهمیت معیشت مردم گفت: در این طرح به آسیب ها توجه نشده ولازم نبود به صورت دو فوریت بررسی شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۷میلیون نفر به بورس اضافه شده اند، عنوان کرد: باید دید برنامه دولت برای این تعداد افراد چیست و افزایش سهام با چه منطقی دنبال می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس در پایان با بیان اینکه مردم با دریافت وام و فروش طلاهای خود وارد بورس شده‌اند، خاطر نشان کرد: با این حال هیچ حسابرسی در حوزه افزایش سهام صورت نگرفته است.

دلخوش: قانون افزایش سرمایه باعث تأمین مالی شرکت‌های بورسی می‌شود
کاظم دلخوش اباتری در ادامه در موافقت با کلیات این طرح با بیان اینکه این قانون باعث افزایش سرمایه می‌شود تا شرکت‌های بورسی تحت کنترل دولت برای تأمین مالی خود توانایی داشته باشند، گفت: آنها سهام خود را در اختیار عموم مردم قرار می‌دهند.

نماینده مردم صومعه سرا در ادامه با اشاره به قانون مدیریت خدمات کشوری تصریح کرد: بر اساس این قانون شرکت‌ها موظف شده‌اند از زمان لازم‌الاجرا شدن آن تا پایان قانون برنامه ۵ ساله تأمین مالی داشته باشند.

سلیمی: مغایرت لایحه افزایش سرمایه با اصول ۸۵ و ۱۳۸ قانون اساسی و ماده ۲۰ قانون برنامه
علیرضا سلیمی به عنوان دومین مخالف کلیات این لایحه با بیان اینکه شبهات موجود در این لایحه منافع ما را تأمین نمی‌کند، گفت: استفاده از سایر روش‌ها جهت افزایش سرمایه، منوط به تأیید سازمان بورس شده که مغایر اصل ۸۵ است، همچنین این لایحه با ماده ۲۰ قانون برنامه و اصل ۱۳۸ قانون اساسی مغایرت دارد.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه در ماده ۴ این لایحه حداقل سهام شناور و آزاد ۲۵ درصد تعیین شده است، گفت: حداکثر این میزان سهام مشخص نیست و این لایحه برای رفع ایرادات باید به کمیسیون بازگردد.

زارع: حرکت از نظام بانک محور به نظام سرمایه محور با تصویب لایحه افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی
رحیم زارع به عنوان آخرین موافق با کلیات لایحه افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی، آن را باعث کارآمدسازی بازار سرمایه دانست و افزود: اشکالات لایحه در زمان بررسی جزئیات قابل بررسی است اما باید دقت شود که این قانون موجب می‌شود از نظام بانک محور به سمت نظام سرمایه محور که از ابزارهای متداول مالی دنیا است، حرکت کنیم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در پایان خاطر نشان کرد: این لایحه ابزار نظارتی برای مجلس و دستگاه‌ها می‌شود و با شفافیت اطلاعات باعث افزایش مشارکت در بورس خواهد شد.

کد خبر: ۳۵٬۰۹۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha