به گزارش بازار، رسول روستائی روز دوشنبه افزود: بهزیستی، بانک ملی، شرکت آب و فاضلاب، شرکت توزیع نیروی برق و پزشکی قانونی از جمله دستگاههای اجرایی کهگیلویه و بویراحمد هستند که بخشی از برق مورد نیاز خود را با استفاده از نیروگاههای خورشیدی تأمین میکنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: با اجرای نیروگاههای خورشیدی ۲۱ دستگاه اداری استان با اعتبار ۴۶۰ میلیارد ریال۱.۳ مگاوات ظرفیت تولید انرژی خورشیدی استان در بخش اداری افزایش میباید.
وی با اشاره به اینکه برای تامین ۲۰ درصد از برق مصرفی ادارات استان نیاز به احداث ۵.۹ مگاوات نیروگاه خورشیدی با اعتبار سه هزار و ۸۰۰میلیارد ریال است افزود: با اجرای این تعداد نیروگاه خورشیدی تا پایان فصل تابستان درصد پیشرفت تولید انرژی تجدیدپذیر در بخش اداری استان از چهار درصد به حدود ۱۸ درصد می رسد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: بنا به دستور استاندار سایر دستگاه های اداری استان ملزم به تامین اعتبار احداث نیروگاه خورشیدی از محل اعتبارات ملی شدند.
روستائی افزود: در غیر این صورت، طبق قانون شرکت توزیع برق استان ملزم به صدور صورتحساب برق ادارات با نرخ تابلوی سبز بورس با افزایش بیش از ۲۰ برابری است.
وی با اشاره به الزام قانونی تامین پنج درصد از برق مصرفی صنایع استان گفت: با مشارکت اداره صمت، شهرک.های صنعتی و یکی از بانکها سهم ۴/۲ مگاواتی احداث نیروگاه های خورشیدی صنایع کهگیلویه و بویراحمد اجرایی می شود.
روستائی ادامه داد: در بخش کشاورزی در صورت احداث نیروگاه خورشیدی معادل تامین برق ۸۰ درصد از قدرت قراردادی توسط مشترکان از مشوقهایی از جمله معافیت از برنامه های خاموشی مدیریت بار و درآمد پایدار بهره مند میشوند.
نظر شما