۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
قدردانی گروسی از تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران

قدردانی گروسی از تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: در این برهه، گفت‌وگو و دیپلماسی باید پیروز شود و ما تلاش خواهیم کرد اعتماد لازم برای پیش رفتن را دوباره ایجاد کنیم.

به گزارش بازار، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از تماس تلفنی خود با «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر خبر داده و نوشت: از تلاش‌های وزیر امور خارجه مصر برای بازسازی راه‌های ارتباط میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قدردانی می‌کنم.

گروسی گفت: در این برهه، گفت‌وگو و دیپلماسی باید پیروز شود و ما تلاش خواهیم کرد اعتماد لازم برای پیش رفتن را دوباره ایجاد کنیم.

اظهارت گروسی در پی این مطرح می‌شود که مجلس شورای اسلامی ایران در پی عملکرد جانبدارانه مدیرکل آژانس در عمل به وظایف قانونی‌اش در حفاظت از تاسیسات اتمی ایران و ارائه گزارشی درباره برنامه هسته‌ای ایران که زمینه‌ساز حملات متجاوزانه اخیر آمریکا و رژیم اسراییل به ایران شد، طی مصوبه‌ای همکاری ایران با آژانس را به تعلیق درآورده است.

سازمان انرژی اتمی ایران نیز اعلام کرده است که کوتاهی گروسی در عمل به وظایفش در قبال ایران را تحت پیگرد قانونی قرار خواهد داد.

کد خبر: ۳۵۰٬۱۰۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha