به گزارش بازار، کاوه غلامی روز سهشنبه با اشاره به آغاز اجرای پروژه پلاککوبی هوشمند در مناطق روستایی استان، افزود: پروژه «پلاک هوشمند پستی» که ذیل طرح ملی GNAF (پایگاه تولید نشانی استاندارد مکانمحور) تعریف شده است، از ۹ تیرماه ۱۴۰۴ در بخش مرکزی شهرستان کرمانشاه بهصورت رسمی کلید خورد.
وی با بیان اینکه در دهه فجر سال ۱۴۰۳ از نخستین پلاک هوشمند پستی در شهرستان گیلانغرب رونمایی شد، توضیح داد که از روز گذشته نیز عملیات اجرایی نصب پلاک در کرمانشاه آغاز شد که در واقع نخستین پلاک هوشمند روستایی در غرب کشور به شمار میرود.
غلامی با اشاره به اهمیت این پروژه، آن را یکی از پروژههای ملی و مورد تاکید رییسجمهور و استاندار کرمانشاه عنوان کرد و گفت: این طرح زیرساختی، در راستای تحقق دولت هوشمند، استانداردسازی آدرسهای پستی و ارتقاء خدمات مکانمحور اجرا میشود؛ تاکید ویژهای نیز از سوی وزارت کشور و سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور بر اجرای صحیح و سریع آن وجود دارد.
مدیرکل تعاونی بخشداری مرکزی کرمانشاه افزود: تعاونی دهیاریهای بخش مرکزی کرمانشاه بهعنوان نخستین تعاونی کشور اجرای این پروژه را با استفاده از ظرفیتهای بومی و نیروهای جوان کرمانشاهی آغاز کرده است و اکنون در پنج بخش به ترتیب مرکزی گیلانغرب، گواور، دینور، جوانرود مرکزی و کوزران، عملیات در حال اجراست.
غلامی با اشاره به وسعت این طرح گفت: طبق برآوردهای اولیه، بیش از ۴۰۰ هزار کدپستی در حوزه روستایی استان کرمانشاه باید تولید و استانداردسازی شود؛ این امر شامل تمام اماکن روستایی از جمله واحدهای مسکونی، تجاری، مدارس، مساجد، مراکز درمانی و سایر بناها است.
وی با بیان اینکه این پروژه دارای ۶ مرحله اجرایی است، افزود: این مراحل شامل، نامگذاری معابر و بهروزرسانی نقشهها، شمارهگذاری پلاکها، آمارگیری و بهروزرسانی اطلاعات مکانی، تبدیل فرمت نقشهها و تشکیل پایگاه داده مکانی، تولید QR Code برای هر پلاک، نصب نهایی پلاکهای هوشمند پستی است که همه این فرآیندها باید برای هر ۴۰۰ هزار پلاک بهصورت مستقل انجام شود.
نظر شما