۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۷
سخنگوی وزارت راه: فروش بلیت هواپیما تا اطلاع ثانوی انجام نمی‌شود

سخنگوی وزارت راه: فروش بلیت هواپیما تا اطلاع ثانوی انجام نمی‌شود

سخنگوی وزارت راه با بیان اینکه هیچ فروش بلیتی تا اطلاع ثانوی انجام نمی‌شود، نسبت به فروش بلیت هواپیما توسط سایت‌های غیرمجاز هشدار داد.

به گزارش بازار، مجید اخوان، سخنگوی وزارت راه و شهرسازی در گفتگویی اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص کشور در شرایط کنونی و با عنایت به اینکه حفظ ایمنی و امنیت مسافران، رسالت اصلی سازمان هواپیمایی کشوری است، تاکید می‌شود تا زمان اعلام این سازمان هیچ فروش بلیتی از سوی شرکت‌های هواپیمایی و نمایندگان فروش آنها (اعم از دفاتر فروش و سایت‌های فروش الکترونیکی آنلاین) انجام نمی‌شود.

وی تاکید کرد: افراد و مسافران باید هوشیار باشند تا «بازگشت کشور به وضعیت عادی در روزهای آینده» فریب تبلیغات فروش غیر واقعی را نخورند.

اخوان بیان کرد: به منظور حفظ ایمنی و امنیت مسافران پرواز، بر اساس پروتکل‌های موجود هرگونه اطلاع رسانی از طریق سایت سازمان هواپیمایی کشوری به نشانی www.caa.gov.ir قابل مشاهده است.

کد خبر: ۳۴۹٬۰۸۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha