۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
۲۳ هکتار از اراضی استان بوشهر برای احداث نیروگاه خورشیدی واگذار شد

۲۳ هکتار از اراضی استان بوشهر برای احداث نیروگاه خورشیدی واگذار شد

مدیر امور اراضی استان بوشهر گفت : با نظر اعضای کمیسیون طرح های غیر کشاورزی ۲۳ هکتار از اراضی این استان برای ساخت نیروگاه خورشیدی در این استان اختصاص یافت.

به گزارش بازار، روز دوشنبه به نقل از، احمد مشایخی اظهارکرد: جلسه کمیسیون طرح‌های غیر کشاورزی برای بررسی هفت پرونده شامل طرح‌های احداث نیروگاه خورشیدی برای واگذاری اولیه و طرح موزاییک سازی جهت تمدید قرارداد اجاره با حضور معاون عمرانی استاندار، مدیرکل ثبت اسناد و املاک، مدیرعامل شرکت توزیع برق و سایر اعضا برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه ۲۳ هکتار از درخواست واگذاری اراضی ملی برای احداث نیروگاه خورشیدی بود که با نظر اعضای کمیسیون براساس اهمیت احداث نیروگاه خورشیدی در تولید برق و رفع ناترازی موافقت شد.

مشایخی اضافه کرد: برای جلوگیری از تضییع حقوق دولت و مردم باید قبل از انقضای قرارداد اجاره نسبت به تعیین تکلیف آن در جهت تمدید یا فسخ قرارداد براساس میزان پیشرفت فیزیکی اقدام کرد که یک پرونده با توجه به پیشرفت مناسب طرح با تمدید قرارداد اجاره آن موافقت شد.

کد خبر: ۳۴۸٬۷۸۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha