۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
پیش‌بینی خیزش گرد و خاک در شرق و شمال اصفهان
رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی اصفهان خبر داد؛

پیش‌بینی خیزش گرد و خاک در شرق و شمال اصفهان

اصفهان- رئیس مرکز پیش‌بینی ومخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از پیش‌ بینی وزش باد به نسبت شدید و خیزش گرد و خاک در مناطق شرقی و شمالی استان از امروز تا اواسط هفته جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار بازار، لیلا امینی با بیان اینکه وزش باد به نسبت شدید، گرد و خاک محلی، کاهش کیفیت هوا و کاهش میدان دید برای امروز تا اواسط هفته جاری در مناطق شرقی و شمالی استان پیش‌بینی می‌شود، اظهار کرد: آسمان بیشتر مناطق استان تا اواسط هفته جاری به‌صورت صاف تا کمی ابری خواهد بود و پدیده خاص جوی در سایر مناطق استان وجود ندارد.

وی افزود: وزش باد در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری افزایش پیدا خواهد کرد و گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا به مناطق مرکزی استان هم کشیده خواهد شد.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هوا شناسی اصفهان با بیان اینکه دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده تغییر محسوسی نخواهد داشت، بیان کرد: دمای صبح امروز شهر اصفهان نیز ۳۲ درجه سانتی‌گراد بود که نسبت به روز گذشته ۲ درجه گرم تر شده است.

امینی افزود: دمای کلانشهر اصفهان در گرمترین ساعت شبانه‌روز گذشته به ۳۹ و در خنک‌ترین ساعت به ۲۴ درجه سانتی‌گراد رسید.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان اضافه کرد: بادرود با ۴۴ و بویین میاندشت با هفت درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم ترین و خنک‌ترین نقاط استان در شبانه‌روز گذشته بودند.

کد خبر: ۳۴۸٬۵۳۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha