۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
کل دارایی رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد

کل دارایی رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد

به دستور مستقیم پلیس فتا، کلیه صرافی‌های رمزارزی فعال در ایران موظف به انتقال تمام دارایی‌های دیجیتال کاربران به کیف‌پول‌های سرد (Cold Wallets) شدند.

به گزارش بازار، این اقدام فوری منجر به توقف کامل قابلیت برداشت رمزارز در این پلتفرم‌ها شده است و کاربران تا اطلاع ثانوی امکان برداشت دارایی‌های خود را ندارند.

این تدبیر امنیتی سراسری در پی سرقت بزرگ حدود ۱۰۰ میلیون دلاری از صرافی «نوبیتکس» در تاریخ ۲۸ خرداد اتخاذ شده است. هدف از این اقدام، افزایش سطح امنیت و جلوگیری از تکرار حوادث مشابه برای سایر صرافی‌ها و حفاظت از دارایی‌های کاربران در برابر حملات سایبری احتمالی اعلام شده است.

به گفته رضا مسعودی‌فر، مدیرعامل صرافی تترلند، این دستور یک ابلاغیه عمومی به تمام صرافی‌ها بوده و محدود به یک پلتفرم خاص نیست. او همچنین افزود که به دلیل اختلال و مسدود شدن دسترسی به API‌های بانکی، امکان برداشت ریالی (تومان) نیز در حال حاضر برای کاربران وجود ندارد.

کد خبر: ۳۴۸٬۵۱۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha