۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۴
نماینده اسرائیل در سازمان ملل: ما به ایران حمله نکردیم!

نماینده اسرائیل در سازمان ملل: ما به ایران حمله نکردیم!

نماینده اسرائیل برای توجیه تجاوز خود به ایران در سازمان ملل گفت: ما به ایران حمله نکرده‌ایم.

به گزارش بازار، نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در توجیه تجاوز این رژیم به تأسیسات هسته‌ای و غیرنظامیان در ایران گفت که اسرائیل به ایران حمله نکرده و تنها در تلاش برای توقف ایران است‌.

به گزارش بازار، بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند. به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

جمهوری اسلامی ایران هم در راستای استفاده از حق دفاع مشروع خود، در چندین نوبت، در عملیات‌های وعده صادق و با استفاده از موشک، بخش‌هایی از سرزمین‌های اشغالی را هدف حمله قرار داد که بر اثر آن خسارت‌هایی به مناطق مختلف از جمله تل‌آویو پایتخت، بندر حیفا و دیگر شهرهای سرزمین‌های اشغالی وارد شد.

کد خبر: ۳۴۸٬۳۰۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha