۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸
معادله ناعادلانه پرداخت‌ها باید به نفع کارکنان استان اصلاح شود
استاندار خوزستان:

معادله ناعادلانه پرداخت‌ها باید به نفع کارکنان استان اصلاح شود

استاندار خوزستان با انتقاد از نظام پرداخت و مالیات جاری در استان، خواستار اصلاح جدی آن به نفع کارکنان خوزستان شد.

به گزارش بازار، سید محمدرضا موالی‌زاده روز شنبه در نشست کمیته جذب اعتبارات در استانداری خوزستان با اشاره به ضرورت بازنگری در شیوه تخصیص منابع، گفت: نحوه محاسبه اعتبارات باید با توجه به میزان محرومیت هر منطقه تعیین شود؛ به‌طوری‌که شهرهای برخوردار و محروم استان ضریب متفاوتی داشته باشند.

استاندار خوزستان همچنین با اشاره به موضوع مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها، از عملکرد برخی صنایع در این زمینه به‌شدت انتقاد کرد و افزود: اینکه برخی شرکت‌ها اعتبارات مسئولیت اجتماعی را خارج از استان هزینه می‌کنند، اقدامی غیرقابل قبول است.

او با بیان اینکه مردم خوزستان پیامدهای زیست‌محیطی ناشی از فعالیت این صنایع را به دوش می‌کشند، تاکید کرد: این شرکت‌ها موظفند منابع مربوط به مسئولیت اجتماعی را در داخل استان و در جهت رفع نیازهای مناطق محل فعالیت خود هزینه کنند.

موالی‌زاده هشدار داد: با هرگونه تخلف در این زمینه برخورد جدی خواهد شد و اجازه نخواهیم داد اعتبارات مسئولیت اجتماعی به‌صورت سلیقه‌ای یا خارج از چارچوب هزینه شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت جذب کامل اعتبارات عمرانی تا پایان سال مالی تاکید کرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی باید با برنامه‌ریزی دقیق، نسبت به جذب و هزینه‌کرد به‌موقع منابع اقدام کنند.

به گفته استاندار خوزستان، هیچ اعتبار عمرانی نباید تا پایان شهریورماه برگشت بخورد و دستگاه‌ها موظفند گزارش‌های دقیق، مستند و شفاف از عملکرد خود ارائه دهند. وی تصریح کرد: در صورت ارائه گزارش‌های خلاف واقع، با مدیران مربوطه برخورد خواهد شد.

کد خبر: ۳۴۵٬۸۰۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha