۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۴
زاخارووا: هرگونه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران برای جهان فاجعه‌بار خواهد بود

زاخارووا: هرگونه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران برای جهان فاجعه‌بار خواهد بود

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اظهارات جنگ‌طلبانه علیه ایران را «غیرمسئولانه» توصیف کرد و درباره پیامدهای جهانی چنین اقداماتی هشدار داد.

به گزارش بازار، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز چهارشنبه و در یک نشست خبری با اشاره به برخی اظهارات درباره احتمال حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، این اظهارات را «غیرمسئولانه» توصیف کرد و نسبت به پیامدهای جهانی چنین اقداماتی هشدار داد.

طبق گزارش خبرگزاری روسی «ریانووستی»، زاخارووا اظهار داشت: «گاهی اوقات اظهارات غیرمسئولانه‌ای درباره احتمال حمله به تأسیسات انرژی اتمی ایران شنیده می‌شود. اما همان‌طور که درک می‌کنید، این اقدام می‌تواند منجر به پیامدهای فاجعه‌باری در حوزه زیست‌محیطی شود.»

وی با تأکید بر ابعاد بین‌المللی چنین حملاتی افزود: «در صورت حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، نه تنها کشورهای همسایه، بلکه کل جهان آسیب خواهد دید.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین بر اهمیت راهکارهای دیپلماتیک در خصوص برنامه هسته‌ای ایران تأکید کرد و گفت: «به نظر من، برای همه باید روشن باشد که مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد.»

زاخارووا در پایان خاطرنشان کرد: «ما به گفت‌وگوی غیرمستقیمی که میان واشنگتن و تهران در جریان است، امیدهایی بسته‌ایم.»

ایران و ایالات متحده در تاریخ ۲۳ مه دور پنجم مذاکرات هسته‌ای حساس را در رم به پایان رساندند. پس از آن دور مذاکرات، یک مقام ارشد دولت آمریکا اعلام کرد که دو طرف «توافق کردند که به‌زودی دوباره دیدار کنند.»

در همین راستا پایگاه خبری آمریکایی «آکسیوس» به نقل از منابعی ادعا کرد که آخر هفته جاری (شنبه - یکشنبه) دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا در خاورمیانه برگزار خواهد شد.

کد خبر: ۳۴۵٬۴۹۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 2
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • بابائی IR ۱۹:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
      0 0
      ترامپ به علت ترور سردار سلیمانی در فرودگاه بین المللی بغداد باید در دادگاه لاهه دیوان کیفری بین المللی محاکمه شود. اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا آمریکا آن را کنار نمی گذارد. ترامپ جنایتکار غلط می کند ایران را تهدید کند/ برای نابودی رژیم صهیونیستی موشک های بالستیک ایران کافی است لازم نیست برای سلاح هسته ای هزینه کنیم. اگر لازم باشد علیه اسرائیل اقدام می‌کنیم موشک‌های ایران اسرائیل را با خاک یکسان می‌کند اگر اسرائیل خطا کند تل آویو را با خاک یکسان می کنیم به فرمان رهبر معظم انقلاب با هر خطای دشمن تلاویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد.. اسرائیل کوچکترین اقدامی علیه ما کند تل‌آویو را با خاک یکسان می‌کنیم اگر اسرائیل کوچکترین اقدامی علیه ما کند تلاویو را با خاک یکسان کرده و اجازه به نتانیاهو نمی‌دهیم.
    • IR ۰۱:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
      0 0
      وارن آن است ایران از روسیه بخواهد موشکهای اسکندر درایران مستقر بکنذ