به گزارش بازار، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) طی سخنرانی در جلسه کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی در ادامه توهمات خود مدعی شد که این رژیم، چهره خاورمیانه را تغییر خواهد داد و البته این کار را انجام داده است!
وی مدعی شد: از زمان تشکیل «اسرائیل» (رژیم جعلی صهیونیستی)، دستاوردهایی همانند دستاوردهایی که در جبهه های متعدد به زعم وی محقق شده، محقق نشده است.
نتانیاهو همچنین ادعا کرد که این رژیم، واقعیتی جدید را در لبنان ایجاد کرد که در پنجاه سال گذشته سابقه نداشته است.
همزمان با سخنرانی نتانیاهو یک نماینده کنست سخنرانی نتنیاهو را قطع کرد و گفت : تو در این تریبون یاوه گوئی می کنی در حالیکه گروگان ها در غزه کشته می شوند.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر مدعی شد که این رژیم اهداف خود در باریکه غزه را محقق خواهد کرد.
نتانیاهو ادعا کرد که توانسته است نقش رژیم اسرائیل را به عنوان یک قدرت بزرگ منطقه ای به زعم خود تقویت کند.
نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس همچنین مدعی شد که در نتیجه فشارهای نظامی بر حماس (تجاوزگری وحشیانه به باریکه غزه و کشتار ده ها هزار زن و کودک و تخریب کامل زیرساختهای غزه)، ۱۹۷ نفر از اسرای صهیونیست را غزه بازگردانده است.
وی افزود که همچنان بیست اسیر زنده اسرائیلی در غزه به سر می برند و ۲۸ اسیر هم جان باخته اند.
نتانیاهو با ابراز خشم خود از مخالفانش در صحنه سیاسی رژیم صهیونیستی ادعا کرد در حالی که مخالفانش برای مخدوش کردن وجهه او تلاش می کنند، او بدون خستگی برای بازگرداندن تمام ربوده شدگان(اسرا) تلاش می کند.
نظر شما