به گزارش بازار، حمید پرورشی خرم روز دوشنبه افزود: حدود ۵۰ کیلومتر پروژه راههای روستایی امسال در دست اقدام بوده که اولویت با روستاهای بالای ۲۰ خانوار و راههای شبکه ای است.
وی یادآوری کرد: سال گذشته با وجود مشکلات فراوان در زمینه تامین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز طرح های عمرانی، عملیات احداث حدود ۱۲ کیلومتر راه روستایی آسفالته به پایان رسید.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان با بیان اینکه از مجموع یک هزار و ۷۲ روستای استان یک هزار و ۱۷ روستا راه آسفالت مناسب دارند اظهارکرد: تا پایان سال گذشته ۲ هزار و ۸۰۶ کیلومتر از راههای روستایی آسفالت شده است.
پرورشی خرم ادامه داد: از راههای روستایی استان همدان با احتساب راه های شبکه ای ۲۱۵ کیلومتر شنی و ۳۳۸ کیلومتر خاکی است.
وی گفت: اولویت اول استان اجرای آسفالت راه روستاهای با جمعیت بیش از ۵۰ خانوار است که در این راستا همه روستاهای بالای ۵۰ خانوار همدان از راه آسفالته مناسب برخوردار هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان افزود: اولویت دوم استان آسفالت راه های روستاهای بین ۲۰ تا ۵۰ خانوار است که در حال حاضر ۶ روستا بین ۲۰ تا ۵۰ خانوار آسفالت ندارد همچنین ۴۸ روستای بدون آسفالت زیر ۲۰ خانوار جمعیت دارند.
پرورشی خرم اظهارکرد: به طور میانگین عمر آسفالت راههای روستایی استان همدان بیش از ۲۰ سال است بنابراین بسیاری از این مسیرها به مرور زمان مستهلک شده و نیازمند توجه ویژه در تامین و تخصیص اعتبار کافی برای بهسازی و ترمیم رویه های آسفالتی است.
وی بیان کرد: با توجه به بودجه محدود راههای روستایی، در بسیاری از موارد دهیاری ها و شوراهای روستایی همکاری خوبی در پیشبرد طرح داشته و در رفع موانع و مشکلات و رفع معارضان کمک حال این اداره هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: مهمترین مشکل در ساخت راههای روستایی محدودیت منابع اعتباری استانی، وجود معارضان، نبود اعتبار برای تملک اراضی در مسیر راه، وجود تاسیسات گاز، فیبر نوری، برق و در تداخل با مسیرهای در حال احداث، عبور عرضی آب کشاورزی از مسیر راه است.
پرورش خرم بیان کرد: راههای استان همدان به دلیل قرارگیری در معرض شرایط جوی منطقه سردسیری، رطوبت، ذوب و یخبندان، نمک پاشی در زمستان، تغییرات دمایی در طول روز و در فصل های مختلف دچار آسیب شده که نیازمند توجه و صرف هزینه بیشتر برای نگهداری از راه است.
وی افزود: یکی از معضلات جدی در راهها، سرقت تابلو و علائم ایمنی نصب شده در حاشیه مسیرها است که به دلیل گستردگی حوزه راهها امکان کنترل کامل آن میسر نبوده و این امر باعث کمبود علائم در سطح جاده ها شده است.
نظر شما