۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۵
ظرفیت‌ احداث ۲ نیروگاه در استان زنجان فراهم شد
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای زنجان:

ظرفیت‌ احداث ۲ نیروگاه در استان زنجان فراهم شد

زنجان- برهانی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای زنجان گفت: در حال حاضر ظرفیت‌ احداث دو نیروگاه دیگر در استان فراهم شده و مجوزهای محیط‌ زیستی آن‌ها آماده است.

پروانه برهانی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار،با بیان اینکه ۲۰ درصد برق استان زنجان در بخش کشاورزی مصرف می شود،ابراز کرد: همچنین ۶۴ درصد در بخش صنعت مصرف می‌شود.

وی بر لزوم تلاش برای افزایش ظرفیت تولید برق به ویژه در نیروگاه‌های استان تاکید کرد و بیان داشت: در زمان حاضر ظرفیت تولید فعلی استان در شبانه روز ۵۰۰ مگاوات بوده در حالی که میزان مصرف حدود ۸۰۰ مگاوات و میزان تولید استان کمتر از مصرف است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان زنجان،گفت: نیروگاه‌های سلطانیه و آریان در تلاش برای افزایش تولید هستند و گزارش‌های مربوط به تولید روزانه نشان می‌دهد که نیروگاه سلطانیه حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ مگاوات و نیروگاه آریان نیز در همین حدود تولید دارند.

برهانی تاکید کرد: پیگیری‌های لازم برای توسعه بخش بخار نیروگاه آریان و افزایش ظرفیت آن انجام شده است.

وی گفت: صنایع انرژی‌بر باید سالانه مقداری انرژی برای شبکه تولید می کردند و قانون جهش دانش‌بنیانها بر توسعه نیروگاه‌های خورشیدی تأکید دارد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان زنجان،تصریح کرد: صنایع و کشاورزان نیز می‌توانند با مشارکت در احداث نیروگاه‌های خورشیدی از معافیت‌های مدیریت مصرف بهره‌مند شوند.

برهانی گفت: در حال حاضر ظرفیت‌ احداث دو نیروگاه دیگر در استان زنجان فراهم شده و مجوزهای محیط‌ زیستی آنها آماده است.

وی یادآورشد: زمین‌های متعلق به شرکت برق منطقه‌ای زنجان کنار نیروگاه‌ سلطانیه به نام «زنجان سه» به این کار اختصاص یافته همچنین زمین نیروگاه زنجان چهار نیز آماده است که هر دو نیروگاه جدید آلودگی زیست محیطی ندارد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان زنجان،افزود: با رایزنی با وزارت نیرو، مجوزهای مربوط به نیروگاه‌های غیر فعال به نیروگاه زنجان چهار تغییر می یابد تا بتوان از ظرفیت‌های موجود بهره‌برداری بیشتری داشت.

برهانی ادامه داد: دریافت مجوز نیروگاه حرارتی دولتی برای این استان بسیار مهم است و این موضوع نیازمند پیگیری و هماهنگی با وزارت نیرو است تا بتوان مجوزهای لازم را دریافت کرد و ظرفیت‌های استانی را گسترش داد.

کد خبر: ۳۴۳٬۴۴۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha