به گزارش بازار، مهرداد خزایی پول افزود: پارکهای جنگلی هم در جذب گردشگران و هم در آموزش و ترویج فرهنگ زیستمحیطی و حفاظت از طبیعت موثر خواهد بود.
در زمان حاضر ۱۲۰ پارک و تفرجگاه جنگلی با مجموع مساحت ۳۶ هزار و ۸۵۲ هکتار در شمال کشور وجود دارد که سالانه میلیون مسافر و گردشگر را پذیراست.
وی با اشاره به نقش کلیدی مردم در حفاظت از عرصه های طبیعی یادآور شد : ورود مردم به عرصههای طبیعی به خصوص برخوردار از ظرفیت گردشگری به اشتغالزایی و رونق اقتصاد محلی کمک می کند.
مدیرکل منابع طبیعی غرب مازندران توسعه اکوتوریسم در مراتع را بسیار مهم برشمرد و گفت: حضور گردشگران و طبیعتگردان و برنامهریزی برای استفاده مسوولانه از مراتع، میتواند به رشد اقتصاد دامداران تاثیرگذار باشد.
وی همچنین به موافقت ایجاد ۱۰ اسکله گردشگری در سواحل غرب مازندران تا امروز اشاره و اضافه کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده مقرر شد تا این افزایش تعداد اسکله ها در دستور کار نهادهای مربوط قرار گیرد.
خزایی پول تصریح کرد : سواحل غرب مازندران ظرفیتهای کمنظیر برای رونق گردشگری ساحلی دارد که حمایت از طرحهای گردشگری و اعطای مجوز برای ایجاد اسکلههای گردشگری در واقع راهبردی مؤثر برای توسعه زیرساختهای گردشگری در این منطقه است.
وی حفاظت هوشمندانه از منابع طبیعی را خواستار شد و تصریح کرد توسعه گردشگری در نوار ساحلی باید بر پایه حفاظت هوشمندانه و ایجاد زیرساختهای استاندارد انجام گیرد چرا که جنگلها نقش مهمی در تأمین امنیت زیستی جامعه دارند.
مدیرکل منابع طبیعی غرب مازندران برنامه ریزی اصولی و دقیق و بلندمدت را برای تحقق موارد یادشده خواستار شد.
استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار آن عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.
برای حفاظت و مدیریت عرصه های طبیعی مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در ساری و نوشهر فعالیت دارند که منطقه ساری حدود ۷۱ درصد و نوشهر حدود ۲۹ درصد این عرصه ها را مدیریت می کند. در مجموع حدود ۵۴ درصد از عرصه های جنگلی شمال کشور را در اختیار دارد و همچنین نیمی از جنگل های هیرکانی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو در جغرافیای مازندران واقع است.
نظر شما