۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۹
۱۵ هکتار زمین در کجور برای ساخت نیروگاه خورشیدی در نظر گرفته شد
استاندار مازندران:

۱۵ هکتار زمین در کجور برای ساخت نیروگاه خورشیدی در نظر گرفته شد

استاندار مازندران گفت: ۱۵ هکتار زمین در کجور نوشهر برای ساخت نیروگاه خورشیدی باهدف تأمین پایدار انرژی در استان به سرمایه گذار واگذار شد.

به گزارش بازار، مهدی یونسی رستمی روز سه‌شنبه در نشست شورای اقتصادی مازندران در ساری اظهار کرد: در راستای رفع ناترازی انرژی در مازندران، ۱۵ هکتار از اراضی شهرک صنعتی کجور به سرمایه گذار اختصاص یافت تا نیروگاه خورشیدی با ظرفیت تولید ۶ مگاوات برق احداث شود.

وی ادامه داد: این اقدام نه‌تنها در تأمین برق پایدار نقش مهمی دارد، بلکه به توسعه زیرساخت‌های انرژی تجدیدپذیر در غرب استان کمک خواهد کرد.

مقام عالی دولت در مازندران با اشاره به حمایت دولت از این طرح، افزود: این نیروگاه با تأمین اعتبار از محل منابع دولتی و توسط بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

یونسی رستمی تصریح کرد: تمامی اقدامات اجرایی آن انجام شده و با بهره‌برداری از این پروژه، بخش قابل‌توجهی از ناترازی برق در منطقه برطرف خواهد شد.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر یکی از اولویت‌های استان است و اجرای این پروژه می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر مناطق در مسیر تأمین پایدار برق باشد.

به گزارش ایرنا، در حالی دولت چهاردهم برای کاهش ناترازی و تامین انرژی مورد نیاز کشور توسعه تولید برق تجدید پذیر را در دستور کار خود قرار داد که برنامه‌ریزی ها برای ساخت بزرگترین نیروگاه شمال کشور در ۳۴۰ هکتار از اراضی کیاسر هم آغاز شده است.

با توجه به در پیش بودن ماه های گرم سال و تامین انرژی برای بخش های مختلف خانگی، آموزشی، تولیدی و صنعتی توسعه تولید انرژی های تجدید پذیر یکی از ضرورت های مهمی است که مورد تاکید کارشناسان و مدیران ارشد مازندران است.

توسعه پنل های خورشیدی و تولید انرژی پاک در این خطه از شمال در حالی ماه های اخیر جدی تر از گذشته مورد توجه قرار گرفت که بخشی های از انرژی خورشیدی تولیدی وارد مدار مصرف شد.

دولت برای رفع قطعی برق بانک ها و دستگاه های اداری توسعه زیرساخت های انرژی خورشیدی را برای این دستگاه ها یک ضرورت اجتناب ناپذیر می داند.

مدیران ارشد مازندران در راستای سیاست راهبردی دولت این مهم را با حساسیت دنبال کرده و تا کنون موفق شدند یک مگاوات از برق خورشیدی را برای بهره مندی بانک ها و دستگاه های اداری وارد مدار مصرف کنند.

از سوی دیگر برابر مصوبه وزارت نیرو همه دستگاه های اجرایی موضوع ماده پنج قانون خدمات کشوری ملزم شدند از سال گذشته حدود پنج درصد از برق مصرفی خود را از طریق انرژی های تجدید پذیر و پاک تامین و در طی مدت چهارسال این عدد را باید به ۲۰ درصد برسانند.

کد خبر: ۳۴۲٬۶۹۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha