۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۰
ریاض به دنبال فناوری،واشنگتن 
در پی  معادن
پی پبش بینی عرب نیوز از اهداف اقتصادی سفر ترامپ به عربستان

ریاض به دنبال فناوری،واشنگتن در پی معادن

سفر ترامپ روابط اقتصادی و فناوری ایالات متحده آمریکا و عربستان سعودی را تقویت خواهد کرد.

بازار؛ گروه بین الملل: «استیو لوتس»، معاون رئیس اتاق بازرگانی ایالات متحده آمریکا در طی مقاله ای نوشت: اکنون نقطه عطف مهمی در همکاری استراتژیک بین ایالات متحده آمریکا و عربستان سعودی است، زیرا ما هشتادمین سالگرد روابط دوجانبه مستحکم را جشن می‌گیریم. رابطه بین دو ملت ما به یک اتحاد چندوجهی و چندنسلی تبدیل شده است که ابعاد اقتصادی، سیاسی و فرهنگی را در بر می‌گیرد. در حالی که ما موفقیت‌های مشترک و روابط اقتصادی قوی که از آن برخورداریم را تحسین می‌کنیم، تمرکز اتاق بازرگانی ایالات متحده بر آینده همکاری تجاری و نوآوری ما - و آنچه آینده اقتصادی ما می‌تواند باشد - است.
رشد روابط ایالات متحده آمریکا و عربستان سعودی به دیدار تاریخی «فرانکلین روزولت» و «ملک عبدالعزیز» در کشتی جنگی یو اس اس کوئینسی در ۱۴ فوریه ۱۹۴۵ برمی‌گردد. این دیدار محوری، پایه و اساس یک همکاری استراتژیک مبتنی بر اعتماد، احترام و منفعت متقابل را بنا نهاد که در طول دهه‌ها پایدار مانده است. در حالی که این همکاری خود را با تغییر مناظر ژئوپلیتیکی سازگار نشان داده است، همکاری تجاری و منافع اقتصادی مشترک به عنوان لنگر محکمی برای روابط ایالات متحده و عربستان سعودی عمل کرده است.
شرکت‌های آمریکایی مدت‌هاست که به عنوان شرکای کلیدی در توسعه اقتصادی عربستان سعودی خدمت کرده‌اند و محصولات درجه یک، فناوری پیشرفته و نیروی کار استثنایی را ارائه داده‌اند. این همکاری به ویژه در بخش انرژی مشهود بوده است، جایی که شرکت‌های آمریکایی نقش محوری در اکتشاف و توسعه منابع طبیعی وسیع عربستان سعودی ایفا کرده‌اند. شرکت‌های آمریکایی همچنین به عنوان تأمین‌کنندگان و شرکایی جدایی‌ناپذیر از همکاری ایالات متحده و عربستان سعودی در دفاع و امنیت حمایت کرده‌اند که در مقابله با تهدیدات مشترک و ایجاد امنیت و ثبات در منطقه خلیج فارس و فراتر از آن حیاتی است.

تمرکز اقتصادی متقابل واشنگتن - ریاض فراتر از انرژی و دفاع گسترش یافته و اقتصاد نوآوری مبتنی بر دانش را در بر گرفته است

در سال‌های اخیر، تمرکز اقتصادی متقابل واشنگتن - ریاض فراتر از انرژی و دفاع گسترش یافته و اقتصاد نوآوری مبتنی بر دانش را در بر گرفته است. طرح چشم‌انداز ۲۰۳۰ که هدف آن تنوع‌بخشی به اقتصاد عربستان سعودی است، در حال ایجاد تحول اقتصادی در قلمرو پادشاهی با تمرکز بر فناوری و نوآوری است و به عنوان سنگ بنای فصل جدید در روابط بین دو کشورعمل می‌کند. اتاق بازرگانی ایالات متحده و کسب‌وکارهای آمریکایی، شریک قدرتمندی برای پادشاهی سعودی در تلاش برای تحقق اهداف اقتصادی چشم‌انداز ۲۰۳۰ بوده‌اند - از طریق تقویت مشارکت‌های جدید در نوآوری، ترویج سرمایه‌گذاری در فناوری و ایجاد فضای کسب‌وکاری که به طور قابل توجهی سرمایه‌گذاری‌های فناوری ایالات متحده را افزایش داده است.
اتاق بازرگانی آمریکا برای کنفرانس سالانه LEAP ۲۰۲۵ در عربستان سعودی با محوریت پیشرفت فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی در ریاض حضور داشت. در این کنفرانس، دوران جدید مشارکت اقتصادی ایالات متحده و عربستان سعودی به طور کامل به نمایش گذاشته شد و شرکت‌های فناوری آمریکایی از طریق برنامه‌های مهارت‌آموزی هوش مصنوعی، سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های دیجیتال و گسترش خدمات ابری، مشارکت‌های خود را برای حمایت از اهداف تحول دیجیتال پادشاهی سعودی و توسعه نیروی کار اعلام کردند.
سفر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور امریکا به عربستان سعودی فرصت مهمی را برای افزایش قابل توجه روابط اقتصادی دوجانبه ایالات متحده و عربستان سعودی از طریق مجموعه‌ای از توافقات استراتژیک و سرمایه‌گذاری‌های متقابلاً سودمند و همکاری‌های تجاری فراهم می‌کند.

ما باید انتظار داشته باشیم که قراردادهای استراتژیک با شرکت‌های آمریکایی و همچنین قراردادهایی در بخش انرژی بر اساس دهه‌ها مشارکت و موفقیت مشترک – روابط بین دو کشور را تقویت می کند و امیدواریم که تعهد جدیدی برای مشارکت در توسعه ذخایر معدنی تخمینی ۲.۵ تریلیون دلاری پادشاهی - ایجاد شود. باید انتظار قراردادهایی با شرکت‌های آمریکایی داشته باشیم که تخصص و فناوری‌های خود را برای حمایت از پروژه‌های عظیم و اولویت‌های زیرساختی پادشاهی به ارمغان می‌آورند.

آمریکا باید همکاری استراتژیک در زمینه هوش مصنوعی و فناوری‌های دیجیتال را به عنوان کلید آینده اقتصادی مشترک خود با عربستان ایجاد کند

آمریکا باید همکاری استراتژیک در زمینه هوش مصنوعی و فناوری‌های دیجیتال را به عنوان کلید آینده اقتصادی مشترک خود با عربستان ایجاد کند. عربستان سعودی به شدت بر دستیابی به تحول اقتصادی دیجیتال و تبدیل شدن به قطب جهانی هوش مصنوعی متمرکز است. این چشم‌انداز همراه با منابع انرژی، سرمایه گذاری و نیروی کار بسیار تحصیل کرده، در حال حاضر توجه و فعالیت قابل توجهی را با شرکت‌های فناوری و سرمایه‌گذاران آمریکایی به خود جلب کرده است. همکاری استراتژیک بین دولت‌های ما که چارچوبی برای همکاری در هوش مصنوعی، زیرساخت‌های دیجیتال، اتصال داده‌ها، محاسبات کوانتومی و خدمات ابری ایجاد می‌کند، برای مسیر پیش رو حیاتی است.
یکی از نتایج سفر ترامپ به عربستان سعودی قطعی است: تعمیق روابط اقتصادی بین دو کشور. در اتاق بازرگانی ایالات متحده آمریکا، ما قویاً از رابطه اقتصادی گسترده‌تر و پویاتر ایالات متحده آمریکا و عربستان سعودی حمایت می‌کنیم که نه تنها بر پایه میراث قوی بنا می‌شود، بلکه جاه‌طلبی‌ها، توانایی‌ها و منابع هر کشور را برای ایجاد رفاه متقابل از طریق همسویی در فناوری‌های هوش مصنوعی، زیرساخت‌های دیجیتال و نوآوری ادغام می‌کند.

کد خبر: ۳۴۱٬۳۵۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha