به گزارش بازار، اسماعیل میری روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت روز ارتباطات اظهار کرد: برای ۲۴ هزار واحد مسکونی امکان استفاده از فیبر نوری ایجاد شده و تاکنون هفت هزار مشترک به این تکنولوژی متصل شدهاند.
وی ادامه داد: نظام موجر و مستاجر یکی از موانع مهم توسعه تکنولوژی فیبر نوری در استان است و باید این موضوع در اولویت مردم قرار گیرد.
مدیر منطقهای شرکت مخابرات خراسان جنوبی یادآور شد: فیبر نوری از لحاظ اقتصادی کمک زیادی به مردم میکند و مراجعات حضوری برای دریافت خدمات کاهش میدهد.
وی با تاکید بر اینکه برای اجرای فیبر نوری در مرکز استان شهر بلوکبندی شده است ادامه داد: برای سال جاری پوشش ۸۰ درصدی شهر بیرجند برنامهریزی شده لذا پیشبینی میکنیم آمار مشترکان امسال افزایش یابد.
میری گفت: در استان پنج رینگ بین شهری داریم لذا تمام شهرها به فیبر نوری متصل هستند، ۷۶۵ کیلومتر تاکنون اجرا شده و عملکرد سال گذشته ۱۵۹ کیلومتر بوده است.
وی با تاکید بر اینکه هزار کیلومتر فیبر رسانی به روستاها از برنامههای پیش رو است که همکاری و هم افزایی همه بخشها را در استان میطلبد ادامه داد: ۱۳ درصد خانوارها در استان تحت پوشش فیبر نوری است و این پوشش در بیرجند ۲۸ درصد است.
مدیر منطقه ای شرکت مخابرات خراسان جنوبی با بیان اینکه اینکه طبق مصوبه مجلس در سال ۱۳۵۳ دیوار و پیاده رو در اختیار مخابرات است اظهار کرد: مقاومت شهروندان با اجرای این مصوبه روند اجرای پروژهها را به تاخیر میاندازد لذا توجیه مردم در این زمینه ضروری است.
وی با اشاره به اینکه فیبر رسانی به ۱۰ شهرک صنعتی استان تمام شده است گفت: برای نصب دوربینهای پایش تصویری هم با همکاری شهرداری بیرجند فیبررسانی سطح شهر انجام میشود.
میری ادامه داد: ۳۳ روستا هم تاکنون مجهز به فیبر نوری شده و اجرای آن برای ۱۷۰ روستا در برنامه است که کاهش سرقت و هزینه نگهداری از مزایای اجرای این طرح است.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت سرعت اینترنت بالای ۵۰ (VDSL ) استان در حد ۶ هزار و ۶۰۴ تجهیزات منصوبه است گفت: ۵۲ درصد این ظرفیت تاکنون به بهرهبرداری رسیده است.
مدیر منطقه ای شرکت مخابرات خراسان جنوبی ظرفیت تجهیزات ADSL (سرعت اینترنت تا ۱۶) را ۱۱۲ هزار و ۷۸۶ منصوبه در استان اعلام کرد و ادامه داد: ۷۹ درصد این تجهیزات به بهره برداری رسیده و برای ۲۴ هزار خانوار هم تکنولوژی FTTH تا هزار سرعت ظرفیت سازی شده است.
نظر شما