به گزارش بازار به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، نفت خام برنت با رشد ۱.۶۳ دلاری یا ۳.۶۷ درصدی هر بشکه ۴۶.۰۶ دلار معامله شد و وست تگزاس اینترمیدیت با افزایش ۱.۵۹ دلاری یا ۳.۸۱ درصدی هر بشکه ۴۳.۷۹ دلار دست به دست شد.
براساس اعلام موسسه نفت آمریکا، موجودی انبارهای این کشور در هفته منتهی به اول آگوست به ۵۲۰ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد و این در حالی است که کارشناسان انتظار کاهش ۳ میلیون بشکهای را داشتند.
در سوی دیگر، دلار تضعیف شده که نفت را خریداران خارجی ارزان تر می کند، از قیمتهای جهانی طلای سیاه حمایت کرد.
«کریگ ارلام» تحلیلگر ارشد موسسه اوآندا در این خصوص گفت: تضعیف دلار بیشک برای بازار کامودیتی منفعت دارد و نفت نیز بیشک از قبل افت آن سود میبرد.
علاوه بر این، نشانهها مبنی بر پیشرفت مذاکرات دمکراتها، کنگره آمریکا و کاخ سفید بر سر بسته کرونایی جدید، نوعی فضای حامیانه برای قیمت نفت ایجاد کرده است.
دادههای فعالیت کارخانهای آمریکا در هفته جاری نیز از بهبود سفارشات حکایت داشت؛ موضوعی که برخی از تحلیلگران از آن به عنوان نشانهای از احیای اقتصادی یاد میکنند.
شاخص مدیران خرید منتشر شده توسط آیاچاس مارکیت نیز حاکی از آن بود که فعالیت اقتصادی منطقه یورو در جولای به رشد متوسط رسیده است.
علاوه بر این، افزایش بهای نفت در حالی رخ داده است که شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا افزایش یافته است؛ موضوعی که میتواند احیای تقاضای سوخت را تهدید کند.
شمار تلفات جهانی ناشی از کووید-۱۹ امروز از مرز ۷۰۰ هزار تن تجاوز کرد.
موسسه جیبیسیانرژی در این خصوص اعلام کرد: پیشبینی میکنیم که تقاضای نفت در سه ماهه سوم سال در مقایسه با مدتی مشابه به اندازه حدود ۷درصد کاهش پیدا کند و این رقم برای بنزین و سوخت دیزل حدود ۴ درصد خواهد بود؛ آماری که از کند شدن روند احیا حکایت داشته و بازگشت به سطوح سال ۲۰۱۹ را بیش از پیش در ابهام فرو میبرد.
نظر شما