۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
تعداد سهام‌داران فعال بورس از مرز ۶۸۳ هزار کد فراتر رفت

تعداد سهام‌داران فعال بورس از مرز ۶۸۳ هزار کد فراتر رفت

تعداد سهامداران فعال بورس در هفته سوم اردیبهشت، از مرز ۶۸۳ هزار کد فراتر رفت. هم‌چنین سهم حقیقی‌ها، حقوقی‌ها و صندوق‌های سهامی به ترتیب ۶۹.۸، ۱۰.۸ و ۶.۳ درصد بوده است.

به گزارش بازار، در هفته منتهی به ۱۷ اردیبهشت امسال، سهم حقیقی‌ها، حقوقی‌ها و صندوق‌های سهامی به ترتیب ۷۱۲ هزار و ۱۱۵ میلیارد ریال (۶۹.۸درصد)، ۱۰۹ هزار و ۹۱۰میلیارد ریال (۱۰.۸درصد) و ۶۴هزار و ۲۴۳ میلیارد ریال (۶.۳درصد) بود.

در هفته گذشته، تعداد سهام‌داران فعال در بازار، اعم از: حقیقی و حقوقی (بدون احتساب کدهای دارای معامله در عرضه‌های اولیه) ۶۸۳ هزار و ۳ نفر بود که به تفکیک ۶۸۱ هزار و ۱۹۳ نفر، شامل: سهام‌داران حقیقی و یک‌هزار و ۸۱۰ نفر مربوط به حقوقی‌ها می‌شود.

در این بازه زمانی، ۳ صنعت ۱.خودرو ۲.بانک‌ها ۳.محصولات شیمیایی جزو ۳ صنعت پرگردش در معاملات بازار سهام بودند.

آمارها حاکی از آن است در هفته گذشته این ۳ صنعت ۴۱ درصد ارزش کل معاملات بازار را به خود اختصاص دادند.

کد خبر: ۳۴۰٬۵۴۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha