به گزارش بازار، وحید آشتیانی روز دوشنبه ضمن اشاره به اینکه صدور اسناد اراضی شهرکهای صنعتی قم، گامی مؤثر در تسهیل سرمایهگذاری و توسعه فعالیتهای تولیدی استان است، افزود: تمام تلاش خود را در این خصوص به کار گرفتهایم و پیش بینی میکنیم اقدام لازم بهمنظور صدور سند مالکیت برای یکهزار و ۳۶۶ قطعه دیگر باقی مانده به مساحت ۴۵۳ هکتار در اراضی صنعتی استان با همکاری اداره ثبت به زودی انجام شود.
وی گفت: با سنددار شدن اراضی صنعتی، شاهد افزایش ارزش افزوده این زمینها خواهیم بود که این موضوع به خودی خود میتواند به رشد اقتصادی استان کمک کند. از سوی دیگر با فراهم شدن بستر امن حقوقی، سرمایهگذاران با اطمینان خاطر بیشتری نسبت به سرمایهگذاری در این حوزه اقدام خواهند کرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم با تشکر از همکاری اداره ثبت در این خصوص، تأکید کرد: صدور سند مالکیت برای اراضی صنعتی که موجب هویت بخشی بیشتر به فعالیتهای تولیدی است، نهتنها امنیت سرمایهگذاری را افزایش میدهد، بلکه به بهبود وضعیت اقتصادی استان و کشور کمک شایانی خواهد کرد.
شهرکهای صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیتهای تولیدی در حوزههای مختلف دارند و سرمایهگذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرکها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف میتوانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان نزدیک به ۲ هزار واحد بهرهبردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.
کالاهای صادراتی قم اکنون تنوع بالایی دارد و به غیر از محصولات شیمیایی و بهداشتی، از مواد غذایی تا لوازم خانگی را شامل میشود؛ در همین رابطه تعداد کشورهای هدف صادراتی استان نیز قابل توجه بوده و از کشورهای همسایه تا بسیاری از کشورهای آسیایی، آفریقایی و حتی اروپایی را شامل میشود.
با توجه به ظرفیتهای خوبی که طی سالهای اخیر در بخش صنعت قم ایجاد شده و سرمایهگذاریهای کلان صورت گرفته در این بخش، تقویت رویکردهای تجاری در تولید محصولات و افزایش حجم صادرات از مهمترین اولویتهای استان برای تحقق پیشرفتهای اقتصادی است.
نظر شما