به گزارش خبرنگار بازار، رضا محمدرحیمی ظهر سه شنبه در دیدار با رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان در محل سازمان صمت استان، اظهار کرد: نیروی تخصصی آموزش دیده نیاز امروز صنایع استان است و در این راستا برشی از وضعیت صنایع و تخصص های مورد نیاز در زمان بهرهبرداری برای تربیت نیروی متخصص به دانشگاه فنی و حرفه ای ارائه می شود.
وی با اشاره به اجرای تفاهمنامه احداث پارک پلی پروپیلن طی هفته گذشته، تصریح کرد: احداث این پارک نوید بخش اشتغال پایدار برای فارغ التحصیلان دانشگاهی متخصص است.
محمدرحیمی ادامه داد: عملیاتی بودن شیوه آموزش در دانشگاه فنی و حرفه ای از امتیازات مثبت فارغ التحصیلان این دانشگاه در بازار کار است.
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان ایلام نیز اظهار کرد: ظرفیت و پتانسیل های رشته های تحصیلی مورد نیاز صنایع استان برای برنامهریزی در آمایش سرزمینی موردنیاز است.
پریچهر قنبری با اشاره به ارتباط دانشگاه و صنعت تصریح کرد: امیدواریم در ادامه ظرفیتهای همکاری فی مابین شناسایی و به صورت عملی تعیین شود و شاهد هم افزایی وتعامل بیش از پیش در این راستا باشیم.
قنبری به روز بودن و مهارت ورزی را از ویژگیهای اصلی فارغ التحصیلان این دانشگاه خواند و افزود: طراحی وساخت دستگاه ضدعفونی توسط دانشجویان در ایام شیوع کرونا از نتایج آموزش عملی در این دانشگاه است.
رئیس اداره آموزش و پژوهش و فناوری سازمان صمت نیز در این جلسه از تعامل و همکاری این سازمان جهت برگزاری تورهای آموزشی، بازدید و استفاده از ظرفیت واحدهای صنعتی برای دانشجویان دانشگاه فنی حرفه ای خبر داد و بیان کرد: در این راستا تفاهمنامه عملی تدوین خواهد شد.
مهدی کاکاخانی خواستار ایجاد و راه اندازی کسب و کار و اجرای طرحهای سرمایهگذاری متوسط و کوچک توسط دانشجویان شد و افزود: وزارت صمت اقدام به راه اندازی سامانه تاپ (توانمندی تولید و توسعه اشتغال پایدار) با سه محور استاد، دانشجو و واحد صنعتی نموده است و در این راستا دانشجویان و اساتید دانشگاهی می توانند از نزدیک با این واحدها آشنا شده و در عارضه یابی بنگاه های تولیدی همکاری کنند.
نظر شما