۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱
کاهش ۲۰ درصدی کانون‌های بحرانی فرسایش بادی در برنامه هفتم توسعه

کاهش ۲۰ درصدی کانون‌های بحرانی فرسایش بادی در برنامه هفتم توسعه

معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: در برنامه هفتم توسعه بر کنترل و کاهش ۲۰ درصدی کانون‌های بحرانی فرسایش بادی به عنوان یک هدف بزرگ تاکید شده است.

به گزارش بازار، حسن وحید، معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی، در جلسه مدیریت جامع حوزه آبخیز اعلام کرد: از آنجایی که کار در عرصه‌های بیابانی و کانون‌های فرسایش بادی اقدامی دشوار و آسیب‌پذیر است، لذا با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مشارکت مؤثر جوامع محلی و هدف‌گذاری طرح کاشت یک میلیارد درخت انتظار می‌رود که نسبت به خنثی‌سازی تخریب سرزمین نقش خود را ایفا کنیم.

وی از وجود ۱۴ میلیون هکتار کانون بحرانی خسارت‌زا به اراضی کشاورزی، روستاها و جاده‌ها خبر داد و افزود: در بخش منابع آب و بیابان‌زدایی دانش بومی خوبی وجود دارد و در کنترل عوامل بیابان‌زایی و کنترل سیلاب باید اقدامات دفتر کنترل سیل و امور بیابان تلفیقی و مشترک انجام شود.

معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی، استفاده از ظرفیت نهادهای بین‌المللی در برنامه‌ریزی‌های عملیاتی را ضروری خواند و گفت: اینها ابزارهایی است که در هماهنگ کردن تدوین برنامه‌های منطقه‌ای از جمله گرد و غبار به کار گرفته می‌شوند.

وحید همچنین به ابلاغیه وزارت کشور اشاره کرد و افزود: وزارت کشور خواستار تعیین سطوح مناطق بیابانی و نقش و مشارکتی که دهیاران می‌توانند در احیای مناطق بیابانی داشته باشند، شده است.

در جلسه مدیریت جامع حوزه آبخیز، مدیران کل منابع طبیعی استان‌های البرز و قزوین گزارش‌هایی را درباره تالاب صالحیه که مرز مشترک بین دو استان است و می‌تواند با تولید گرد و غبار، چالش‌هایی برای استان البرز و پایتخت داشته باشد، ارائه کردند.

کد خبر: ۲۸۸٬۹۴۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha