۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۶
۱۲ قرارداد دانش‌محور با هدف توسعه میدان‌های نفت و گاز امضا شد
با حضور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران

۱۲ قرارداد دانش‌محور با هدف توسعه میدان‌های نفت و گاز امضا شد

۱۲ قرارداد دانش‌محور با حضور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و شماری از نمایندگان مجلس و مدیران شرکت‌های نفت و دانشگاه‌ها امضا شد.

بازار؛ گروه آب و انرژی: ۱۲ قرارداد پژوهشی با هدف توسعه میدان‌های نفت و گاز و زنجیره ارزش امروز (پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت) در حاشیه دومین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در حوزه ازدیاد برداشت و بهینه‌سازی تولید نفت و گاز، با مراکز علمی و شرکت‌های تولیدی زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران امضا شد.

از این تعداد، ۶ قرارداد را پژوهشگاه صنعت نفت با شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران امضا کرده است. این قراردادها شامل بهینه‌سازی توسعه و تولید یکپارچه در ناحیه غرب کارون بین شرکت مهندسی و توسعه نفت و پژوهشگاه صنعت نفت، انجام پروژه‌های تخصصی در حوزه‌های بالادستی و پایین‌دستی نفت و گاز شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب بین شرکت مناطق نفت‌خیز و پژوهشگاه صنعت نفت به ارزش یک هزار میلیارد ریال بوده است.

از دیگر قراردادهای منعقد شده غربالگری و اولویت‌بندی ظرفیت‌های ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی مدیریت برنامه‌ریزی شرکت ملی نفت و پژوهشگاه صنعت نفت بوده که ارزش ۱۴ میلیارد ریال اعلام شده است.

همچنین بهینه‌سازی دوغاب سیمان فوق سبک برای سیمان‌کاری لوله‌های استری چاه‌های دارای هرزروی شدید در میدان رگ‌سفید بین شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب و پژوهشگاه صنعت نفت به ارزش ۷۳ میلیارد ریال، طراحی و ساخت دوغاب سیمان فوق‌سنگین برای به‌کارگیری در چاه‌های میدان بی‌بی حکیمه بین شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب و پژوهشگاه صنعت نفت به ارزش ۱۱۶ میلیارد ریال و پیشگیری و کنترل هرزروی سیال حفاری با استفاده از افزایه‌های نوین LPM و LCM در میدان بی‌بی حکیمه بین شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب و پژوهشگاه صنعت نفت به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در امروز به امضا رسید.

افزون بر این قراردادها، ۶ قرارداد امکان‌سنجی فنی و اقتصادی دیجیتالی‌کردن میدان نفتی دارخوین از سوی مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، شرکت نفت و گاز اروندان و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با ارزش ۵.۵ میلیارد ریال به امضا رسید.

قرارداد راهکار فناورانه به‌منظور بهینه‌سازی توسعه و تولید یکپارچه میدان تنگ بیجار و میدان‌های اقماری آن بین مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، شرکت نفت مناطق مرکزی و دانشگاه شهید چمران اهواز با ارزش ۱۴۰ میلیارد ریال نیز امضا شد.

همچنین، قرارداد مطالعات بهینه‌سازی اسیدکاری مخازن ماسه‌سنگی و توسعه نرم‌افزار جامع و مدولار انگیزش چاه stimArt در میدان درود با مشارکت نفت فلات قاره و دانشگاه علم و صنعت به ارزش ۴۵ میلیارد ریال، قرارداد استفاده از ژل پلاگ‌ها به‌منظور کنترل هرزروی سیال حفاری در عملیات تعمیر چاه‌ها در میدان الوند با مشارکت شرکت نفت فلات قاره و دانشگاه صنعتی امیرکبیر به ارزش ۵۲ هزار میلیارد ریال، طراحی به امضا رسید.

از طرفی قرارداد پایلوت میدانی و ارزیابی اقتصادی میدان سروش شرکت نفت فلات قاره و دانشگاه صنعتی سهند به ارزش ۷۱ هزار میلیارد ریال و ۴۷۲ هزار یورو و جلوگیری یا کاهش تولید آب اضافی با استفاده از روش‌های فناورانه در میدان نفتی مارون با همکاری شرکت نفت مناطق نفت‌خیز و دانشگاه صنعتی اصفهان به ارزش ۲۱۹ میلیارد ریال نیز امروز با مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران امضا شد.

کد خبر: ۲۸۶٬۴۵۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha