به گزارش بازار به نقل از آهن پرایس، دلار در بازار آزاد فعلا در محدوده ۶۱ تا ۶۰ هزار تومان که حمایت محسوب میشود و داخل ابر کومو قرار دارد، در برابر کاهش بیشتر مقاومت میکند؛ با این حال، اگر شرایط حاکم بر بازار به همین روال ادامه یابد، احتمال دارد که دلار از ابر کومو عبور کند و تا کف حمایت بعدی که حدود ۵۹ هزار تومان است، کاهش یابد.
کاهش ادامهدار قیمت دلار در بازار آزاد میتواند فضای روانی بازار را به نفع تقاضا تغییر دهد و شاهد بازاری با ثبات نسبی و کاهشهای مقطعی باشیم. شرایط فعلی بازار آهن و فولاد نیز مؤید این موضوع است.
به عنوان نمونه اکثر کارخانهها قیمت میلگرد آجدار را ثابت نگه داشتند اما برخی دیگر نیز کاهش ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومانی را اعمال کردند. کف قیمت میلگرد آجدار در بازار داخلی بین ۲۵۵۰۰ تا ۲۶۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم به همراه مالیات بر ارزش افزوده است.
قیمت میلگرد زاگرس با ۲۰۰ تومان کاهش حدود ۲۶.۱۰۰ تومان اعلام شد و قیمت میلگرد ذوب آهن اصفهان سایز ۱۴ نیز با ۱۰۰ تومان کاهش حدود ۲۷.۵۰۰ تومان عرضه شد.
تغییرات قیمتی در بازار میلگرد چندان محسوس نیست و معاملات بسیار ضعیف هستند و در برخی مبادی، تخفیفات افزایش یافته است. تنها عاملی که بازار میلگرد به آن واکنش نشان نمیدهد، نرخهای پایه میلگرد در بورس و قیمت شمش فولادی است.
پس از مطرح شدن بحث افزایش ۱۴ درصدی نرخ پایه، بازار میلگرد با کاهش قیمت بیشتری روبهرو شد.
قیمت تیرآهن نیز در برخی کارخانهها ثابت اعلام شد اما قیمت آهن اصفهان امروز و فولاد یزد ۱۰ تا ۵۰ هزار تومان کاهش قیمت داشتند.
قیمت ورق سیاه فولاد مبارکه و کاویان ۱۰۰ تا ۶۰۰ تومان افزایش داشتند ولی قیمت ورق آهن اکسین ثابت اعلام شد. قیمت ورق استیل، ورقهای گالوانیزه، روغنی و رنگی در اکثر کارخانهها ۱۰۰۰ تومان کاهش داشتند.
همچنین قیمت پروفیل آهنی، پروفیل گالوانیزه، پروفیل مبلی در اکثر کارخانهها ثابت اعلام شدند؛ قیمت لوله مانیسمان، قیمت لوله مبلی، لوله اسپیرال و ...نیز در اکثر کارخانهها ثبات داشتند.
قیمت قوطی آهن تولید شده از ورق ۲ میلیمتری مبارکه در تهران حدود ۴۵ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم به همراه مالیات بر ارزش افزوده است. در مناطق خارج از تهران، قیمتها پایینتر است و میتوان محصولات را با یک تا ۲ هزار تومان قیمت کمتر تهیه کرد، به خصوص اگر از ورقهای تولیدی اهواز یا گیلان استفاده شده باشد.
قیمت نبشی و ناودانی و قیمت سپری هم در عمده مبادی فروش بدون تغییر بود اما قیمت نبشی جاوید بناب ۳۰۰ تا ۵۰۰ تومان کاهش داشت.
در نهایت با توجه به نوسانات قیمت اهن الات، به نظر میرسد با توجه به شرایط حاکم بر بازار ارز و فولاد، میتوان انتظار داشت که در روزهای آینده شاهد ثبات نسبی قیمتها و کاهشهای مقطعی باشیم البته، تداوم روند نزولی دلار میتواند عامل اصلی تغییر اوضاع به نفع تقاضا و رونق بیشتر بازار باشد.
نظر شما