به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، محمد علی نیکبخت اظهار داشت: برداشت خرما از خرداد ماه در استان با ارقام زودرس شامل کتومی، نگال و آشوبه شروع وبا ارقام دیررس مایکلی و هلیله در آبان ماه به پایان میرسد.
وی با اشاره به اینکه ۴۵ درصد از تولیدات محصولات باغی سیستان و بلوچستان به خرما اختصاص دارد، افزود: سطح زیرکشت محصولات باغی استان ۹۲ هزار و ۷۶۰ هکتار است که ۶۱ درصد آن به خرما اختصاص دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: برداشت خرمای مضافتی با سطح زیر کشت ۲۵ هزار هکتار و خرما ربی با سطح زیرکشت ۲۱ هزار هکتار که بیشترین نخلستانها را به خود اختصاص دادهاند از نیمه اول مرداد ماه در این استان آغاز میشود.
وی با اشاره به اینکه از ۵۷ هزار هکتار نخلستان موجود در سیستان و بلوچستان ۴۵ هزار هکتار آن بارور بوده و سالیانه بیش از ۲۳۰ هزار تن انواع خرما تولید و و روانه بازار مصرف میشود، گفت: نقش پررنگ بخش خصوصی در خرید، بسته بندی، نگهداری و صادرات و حمایت از سرمایه گذاران این محصول استراتژیک بسیار اساسی است.
نیکبخت با اشاره به اصلاح و نوسازی نخلستانهای سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به استعداد و توانمندی استان در تولید خرما، توسعه کشت ارقام جدید تجاری و بازار پسند نظیر خرمای پیارم و مجول در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی قرار دارد.
نظر شما