۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰
صرف ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای احیای کارگاه های نیمه تمام و تعطیل

صرف ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای احیای کارگاه های نیمه تمام و تعطیل

مطابق گزارش وزیر کار حدود ۱۵۰هزار میلیارد تومان در قالب تبصره ۱۸ قانون بودجه لحاظ شده است که برای احیای کارگاه های نیمه تمام و تعطیل هزینه شده است.

به گزارش بازار، تولید، یکی از محوری‌ترین راهبردهایی هست که می‌توان برای حل مشکلات اقتصادی کشور و کارآمدسازی نظام اقتصادی کشور از آن بهره برد، دولت سیزدهم با سیاست نهضت احیا با علم به اینکه احیای واحدهای تولیدی و صنعتی می‌تواند اقتصاد ایران را نجات دهد و از مخمصه‌ای که تحریم‌کنندگان ایجاد کردند، فاصله بگیرد، برنامه جامع راه‌اندازی و احیای واحدهای اقتصادی را در دستورکار خود قرار داد.

صولت مرتضوی، وزیرکار با پیش بینی اینکه وضعیت اشتغال ایران تا ۳سال آینده به استانداردهای جهانی می‌رسد می گوید:۱۵۰هزار میلیارد تومان در قالب تبصره ۱۸ قانون بودجه لحاظ شده است که برای احیای کارگاه های نیمه تمام و تعطیل هزینه شده است.

وی در ادامه با ضرورت ایجاد اشتغال گفت: ایجاد آموزش‌های مناسب برای فرآهم سازی و زمینه‌سازی اشتغال که در این راستا آموزش های فنی حرفه ای، دانشگاه ها و هنرستان ها بازار محور و سفارش محور شده است که طی ۲سال قبل ۴میلیون نفر در کشور به صورت دوره ای آموزش های فنی و حرفه ای را فرا گرفته اند و این نشان می دهد ریل گذاری به این مسیر سوق داده شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ایجاد زیرساخت ها و توسعه شهرک های صنعتی در دستور کار دولت قرار گرفت که هم اکنون در جای جای کشور زیرساخت های خوبی برای صنایع سنگین و نیمه سنگین وجود دارد. کشور در حوزه آموزش و زیرساخت های اشتغال کمبود منابع ندارد.

محمود کریمی بیرانوند، معاون اشتغال از احیای ۶۰۰۰واحد نیمه‌فعال و راکد در دو سال سال گذشته خبر داد و گفت: یکی از گام‌های مثبت و موثری که دولت برای رونق بازار کار برداشته احیای ۶۰۰۰بنگاه راکد و نیمه‌ فعال بوده که فعال شدن آنها تاثیر بسزایی در اشتغال کشور داشته است.

به گفته وی این واحدها با همکاری دستگاه‌ها از جمله قوه قضائیه به چرخه تولید بازگشته و فعالیت خود را از سر گرفته‌اند.

به گزارش تسنیم؛ بررسی گزارش ها بیانگر این است که در طول دولت سیزدهم ۴هزار و ۱۰واحد صنعتی احیا و ظرفیت ۴هزار و ۹۰۲واحد صنعتی افزایش یافته که در مجموع منجر به اشتغال زایی برای ۹۲ هزار و ۵۲۵نفر شده است.

بررسی آخرین آمار احیای واحدهای راکد نشان می‌دهد که در طول دو سال گذشته از عمر دولت سیزدهم بالغ بر ۴هزار و ۱۰واحد راکد احیا شده که زمینه اشتغال ۶۸هزار نفر را فراهم کرده است.

همچنین سرمایه گذاری انجام شده برای احیای این تعداد واحد ۵۵۷میلیارد و ۱۰۵میلیون ریال بوده است. قرار است در قالب برنامه باز فعال سازی واحدهای راکد تا پایان دولت سیزدهم، ۳هزار و ۶۸۰واحد صنعتی دیگر احیا شود.

همچنین یکی دیگر از برنامه‌ها افزایش ظرفیت واحدهای با ظرفیت کمتر از ۵۰درصد بود که بر همین اساس ظرفیت ۴هزار و ۹۰۲واحد صنعتی افزایش یافت که از این طرق زمینه اشتغال برای ۲۴هزار و ۵۲۵نفر فراهم شده است.

کد خبر: ۲۷۲٬۸۶۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha