شیرزاد جمشیدی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت تولیدی نیروگاههای خورشیدی و سی اچ پی در استان همدان ۶۰ مگاوات و ظرفیت بهره برداری از آن ها ۵۰ مگاوات است، گفت: تعدادی نیروگاه خورشیدی نیز توسط مشترکان اجرا شده به طوری که با ایجاد نیروگاه خورشیدی برق را به ما میفروشند و ماهانه هزینه آن را دریافت میکنند.
وی افزود: مشترکان با توجه به ظرفیت های موجود می توانند اقدام به احداث نیروگاه خورشیدی در پشت بام خانه ها یا سوله ها کنند و دولت برق تولید شده را به صورت تضمینی و به مدت ۲۰ سال از آنها خریداری میکند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان با بیان اینکه تعداد این نیروگاهها در حال حاضر به ۳۸ مورد رسیده و بیشترین آنها در شهرستان فامنین فعال شده است، گفت: از ابتدای خرداد ماه سال جاری با افزایش دما روبرو بوده ایم و باید مصرف برق مدیریت شود تا تابستان را بدون خاموشی پشت سر بگذاریم.
وی با بیان اینکه خاموشیهای استان همدان به شکل قابل توجهی کاهش یافته است، گفت: ۴۵۰ مشترک برای راه اندازی نیروگاههای خورشیدی در استان همدان شناسایی و نقشهها برای آنها تهیه و تاییدیه ها پیگیری شده است.
جمشیدی گفت: سرمایه اولیه برای این اقدام ۴۵ تا ۵۰ میلیون تومان برای پنج مگاوات تولید است و پس از راهاندازی آن و فروش برق به این مجموعه ماهانه ۸۵۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان درآمد فروش برق برای مشترکان لحاظ میشود.
نظر شما