به گزارش بازار، کمال علیپور خنکداری، با اشاره به برنامه ریزی وزارت راه و شهرسازی برای ساخت ۲۰ شهرک اقماری در اطراف شهرها، گفت: به نظر من دولت باید از تمام ابزارهای خود برای تولید مسکن در کشور استفاده کند، در شرایط کنونی بر اساس برنامه ششم توسعه کشور، دولت موظف به تولید سالانه ۴۰۰ هزار واحد مسکونی است، اما میزان ساخت و ساز در کشور بسیار پایین است.
کمیسیون عمران مجلس از تمام برنامه های وزارت راه جهت تولید انبوه مسکن استقبال می کند
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به طور حتم کمیسیون عمران مجلس از تمام برنامه های وزارت راه جهت تولید انبوه مسکن استقبال می کند، یکی از راه کارها برای افزایش میزان ساخت و ساز در کشور، ساخت شهرهای اقماری در اطراف کلانشهرها است.
ایجاد زیرساخت های عمرانی و رفاهی لازمه ساخت شهرک های اقماری
وی ادامه داد: البته این مسئله تبعاتی همچون افزایش مهاجرت مردم از روستاها و شهرهای کوچک به شهرهای حومه ای اطراف کلانشهرها را به دنبال خواهد شد که دولت باید با برنامه ریزی مانع از این مسئله شود. از طرف دیگر یکی از الزامات ساخت شهرک های اقماری، ایجاد زیرساخت های عمرانی و رفاهی در این مناطق است که این موضوع نیز باید در دستور کار قرار گیرد.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم گفت: از طرف دیگر برای ساخت شهرک های اقماری نخست باید امکان سنجی و موقعیت سنجی صورت گیرد تا این مناطق مسکونی دسترسی خوبی به زیرساخت ها داشته باشد.
علی پور خنکداری افزود: مهم ترین مولفه کاهش قیمت مسکن در کشور افزایش ساخت و ساز است، از این رو دولت باید از هر راه کاری برای گسترش تولید مسکن استفاده کند، البته در چند ماه اخیر پس از توقف ۶ ساله، وزارت راه و شهرسازی طرح ملی مسکن را طراحی و اجرایی کرد که این مسئله نیز می تواند مفید باشد.
نظر شما