۱ تیر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۰
پیشنهاد ما به سرمایه گذاران جدید راه اندازی واحد های تعطیل است
معاون طرح و برنامه وزارت صمت:

پیشنهاد ما به سرمایه گذاران جدید راه اندازی واحد های تعطیل است

زرندی، معاون طرح و برنامه وزارت صمت با بیان اینکه عزم وزارت صنعت، معدن و تجارت به احیای واحدهای تعطیل یا نیمه تعطیل به چرخه تولید است، گفت: پیشنهاد ما به سرمایه گذاران و تولید کنندگان جدید راه اندازی واحد های تعطیل است.

به گزارش بازار به نقل از شاتا، سعید زرندی با اشاره به هفت محور برنامه و چهل پروژه صنعتی وزارت صمت به موضوع بهره وری سرمایه تکیه کرد و گفت: عاقلانه است که ابتدا پروژه‌های نیمه تمام به سرانجام برسد و آنرا به چرخه تولید برسانیم یا به چرخه برگردانیم.

وی گفت: بسیاری از واحدهای مشکل مدیریتی دارند، اما مشکل خود را کمبود نقدینگی عنوان می کنند.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت با بیان اینکه بیش از ۹ هزار و ۸۲۱ واحد صنعتی تعطیل در کشور وجود دارد، افزود: بسیاری از صاحبان واحدهای تعطیل یا نیمه تعطیل مشکلات نقدینگی، تامین مواد اولیه و ماشین آلات یا فقدان بازار فروش را مطرح می‌کنند.

زرندی ادامه داد: موارد حقوقی و اختلافات میان شرکاء و سرمایه گذاران هم بخش دیگری از مشکلات واحدهای تعطیل یا نیمه تعطیل است.

وی اضافه کرد: با استفاده از توان کلینیک‌های مشاوره یک سری واحدهای تعطیل و راکد را بررسی کردیم و امسال می خواهیم روی وضعیت هر تعداد از ۹ هزار و ۸۲۱ واحد صنعتی تعطیل با استفاده از همین مدل کلینیکی دقت سنجی مضاعف انجام دهیم.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت گفت: پیشنهاد ما به سرمایه گذاران و تولید کنندگان جدید راه اندازی واحد های تعطیل است.

زرندی با بیان اینکه ارز آوری واحدهای تولیدی در اولویت دولت است، گفت: ما از واحدی حمایت می کنیم که بازار فروش دارد. نقدینگی را می توان تامین کرد اما محصولی که بازار ندارد در منجلابی فرورفته است و هر روز به مشکلات آن اضافه می شود.

وی گفت: ۷۰۰ مورد واحدهای صنعتی تعطیل باید به چرخه تولید بازگردند.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت گفت: در کشور ۷۱ هزار و ۲۰۰ جواز تاسیس واحدهای صنعتی صادر شده است.

۹ صنعت پیشران در اولویت اند
زرندی به دو نوع تقسیم بندی صنعت پیشران و اشباع برای سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: ۹ صنعت پیشران در اولویت اند و برنامه ریزی های لازم برای حمایت از این صنایع تدوین و انجام شده است.

وی ادامه داد: صنایع پیشران بر اساس استراتژی ها و سیاستهای کلان صنعتی کشور جهت گیری ۵ ساله برای حمایت دارند و اولویت این موضوع به بانک‌ها و دستگاه های ذیربط ابلاغ شده است.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت گفت: برای انتخاب صنایع پیشران روند ۱۰ ساله کل صنعت کشور و همچنین کشورهای همسایه، کشورهای مشمول مطالعه تطبیقی و تحولات آتی ما مورد بررسی قرار گرفتند.

زرندی اضافه کرد: شیمی و پتروشیمی، ماشین آلات و تجهیزات، ابزار و تجهیزات پزشکی، مواد غذایی، نساجی، پوشاک و چرم و کاغذ از جمله سرفصل های این صنایع پیشران تعریف شده است و لوازم خانگی نیز ذیل سرفصل تجهیزات و ماشین آلات مشخص شده است.

وی گفت: حدود ۵۱ کد ۴ رقمی آیسیک ذیل این ۹ فصل قرار می گیرد و تأکید کردیم که آنچه موجب فناوری های نوین شود در اولویت حمایتی ما قرار دارد.

کد خبر: ۲۵٬۲۷۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha