کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های مرتبط با محیط کسب‌وکار
نتایج طرح ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی نشان داد

کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های مرتبط با محیط کسب‌وکار

بررسی‌های مرکز پژوهش‌های اتاق ایران در طرح ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی مرتبط با محیط کسب‌وکار در سال ۱۴۰۱ از افزایش جزئی نارضایتی فعالان اقتصادی از عملکرد این دستگاه‌ها حکایت دارد.

به گزارش بازار، طبق نتایج طرح ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی مرتبط با محیط کسب‌وکار در سال، ۱۴۰۱ شاخص ملی عدد ۴.۸۱ رسیده (امتیاز ۱ به معنی رضایت کامل و امتیاز ۱۰ به معنی نارضایتی مطلق است) که نشان‌دهنده کاهش بسیار جزئی در رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی کشور در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل (۴.۷۹) است.

در سال ۱۴۰۱ فعالان اقتصادی مشارکت‌کننده در این طرح، از سه دستگاه اصلی شامل «سازمان بهزیستی کشور»، «سازمان ثبت اسناد و املاک کشور» و «نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران» بیشترین میزان رضایت را داشته‌اند و از سه دستگاه اصلی شامل «بانک مرکزی جمهوری اسامی»، «شهرداری‌ها» و «سازمان برنامه‌وبودجه» کمترین میزان رضایت را نسبت به سایر دستگاه‌ها اعلام کرده‌اند.

کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های مرتبط با محیط کسب‌وکار

همچنین بر اساس یافته‌های این طرح، در سال ۱۴۰۱ دستگاه‌های اجرایی در استان‌های «مرکزی»، «سمنان» و «آذربایجان غربی»، به ترتیب بیشترین میزان رضایت فعالان اقتصادی را جلب کرده‌اند و در مقابل دستگاه‌های اجرایی در استان‌های «اردبیل»، «لرستان» و «خوزستان»، کمترین میزان رضایت فعالان اقتصادی را به خود اختصاص داده‌اند.

اطلاعات حاصل از نتایج پنجمین طرح ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرای کشور مرتبط با محیط کسب‌وکار، میزان رضایت فعالان بخش‌های مختلف اقتصادی از عملکرد دستگاه‌ها در سال ۱۴۰۱ در بخش کشاورزی در مقایسه با رضایت فعالان اقتصادی در بخش‌های خدمات و صنعت، نامناسب‌تر ارزیابی شده است.

کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های مرتبط با محیط کسب‌وکار

همچنین در بین ۴۴ دستگاه اجرایی، سازمان و نهاد (فرعی و اصلی) مورد پرسش در این طرح، سه دستگاه اجرایی شامل «سازمان انرژی اتمی (فرعی)»، «مرکز آمار ایران (فرعی)» و «وزارت فرهنگ و ارشاد اسامی (اصلی) به ترتیب دارای کمترین میزان ارتباط کاری با فعالان اقتصادی بوده‌اند و سه دستگاه اجرایی شامل «بانک‌های دولتی (فرعی)»، «سازمان امور مالیاتی کشور (اصلی)» و «سازمان تأمین اجتماعی (اصلی)» بیشترین ارتباط کاری را با فعالان اقتصادی شرکت‌کننده در این طرح داشته‌اند.

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در راستای اجرای ماده ۴ قانون بهبود مستمر کسب‌وکار و پس از ۲۷ دوره اجرای موفق طرح پایش ملی محیط کسب‌وکار، مصمم شده تا برای پنجمین بار، با اجرای طرح نظرسنجی از فعالان اقتصادی سراسر کشور، عملکرد سازمان‌ها، نهادها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با محیط کسب‌وکار را مورد ارزیابی قرار دهد.

در پنجمین دوره از اجرای این طرح که به مدت ۳۴ روز در تیر و مرداد ۱۴۰۲ اجرا شد، عملکرد ۴۴ سازمان و نهاد ملی و استانی در سال ۱۴۰۱ و در قالب دو گروه عمده دستگاه‌های اصلی و فرعی مرتبط با محیط کسب‌وکار توسط ۲۵۱۶ فعال اقتصادی منتخب از زیرمجموعه اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون مورد ارزیابی قرار گرفت.

کد خبر: ۲۴۸٬۰۲۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha