به گزارش بازار، همایش تخصصی مشارکت انبوه سازان و سازندگان در صنعتی سازی و طرحهای نهضت ملی مسکن با مشارکت انجمن سازندگان شهر تهران برگزار شد.
در این همایش معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به روند طولانی صدور پروانه ساختمانی گفت: بر اساس قانون باید شهرداریها در مدت دو هفته پروانه ساختمانی را به ویژه در بافت فرسوده صادر کنند، اما روند صدور پروانه در حال حاضر به طور متوسط هشت ماه زمان میبرد.
وی به علل طولانی شدن صدور پروانه ساختمانی اشاره کرد و افزود: استعلام آتش نشانی و فضای سبز دو عاملی برای طولانی شدن صدور پروانه ساختمانی است.
مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران درباره نگرانی برخی از اینکه مشوقهای نوسازی بافت فرسوده باعث بالا رفتن تراکم میشود هم گفت: ۷۰ درصد پروانههای ساختمانی در بافت فرسوده یک طبقه و دو طبقه و نهایت سه طبقه است و تنها ۳۰ درصد بالاتر از سه طبقه است و در این خصوص جای نگرانی نیست.
آیینی با اشاره به روند تسهیلات نوسازی بافت فرسوده گفت: از سال گذشته با همکاری وزارت اقتصاد ۲۷۰۰ میلیار تومان اعتبار برای تسهیلات نوسازی بافت فرسوده اختصاص یافته است که از طریق بانک عامل تاکنون ۳۸ هزار نفر معرفی شدند که از این تعداد ۱۷ هزار ۵۰۰ نفر وام دریافت کردند.
وی با اشاره به اینکه در همه شهرها بخشی از وام که ۱۵۰ میلیون تومان است با سود صفر در صد اختصاص داده میشود گفت: امسال قصد داریم این مبلغ را به ۱۸۰ میلیون تومان افزایش دهیم.
آیینی استفاده از فناوریهای نوین ساخت مسکن به ویژه صنعتی سازی را به علت سرعت و کیفیت بالای ساخت مقرون به صرفه دانست وگفت: دولت در حمایت از صنعتی سازی مسکن جدیدت دارد.
در این همایش همچنین آقای تیزمغز، نماینده وزیر راه و شهرسازی در امور نهضت ملی مسکن گفت: برای سرعت بخشی به ساخت مسکن در طرح نهضت ملی از شرکتهای خارجی از جمله اروپایی و شرق آسیا دعوت کردیم تا با انتقال فناوری به ما کمک کنند.
شهاب سعادت نژاد، رئیس انجمن سازندگان شهر تهران نیز با اشاره به حضور شرکتهای خارجی در کشورمان گفت: اگر شرایط برای سازندگان ایرانی آماده باشد نیازی به شرکتهای خارجی نیست.
وی گفت: ما در داخل هم فناوری و هم توان صنعتی سازی ساخت مسکن داریم از ایم نظر فقط به کمک و حمایت در خصوص بحث بیمه و مالیات نیاز داریم.
در پایان این همایش از سازندگان و فعالان نمونه صنعت ساختمان تجلیل شد.
نظر شما