به گزارش بازار به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، حمید زادبوم اظهار داشت: سالهای گذشته این نوع میوهجات از طریق لنجهای فرسوده و با بستهبندی غیرمناسب صادر میشد؛ لیکن امسال با توجه به پدیده کرونا، کشورهای مذکور، واردات محصولات کشاورزی و مواد غذایی را حمل به وسیله کانتیتر یخچالی ملزم کردند که به نظر میرسد از این حیث به نفع کشورمان بوده است چون میوههای صادراتی با بستهبندی مناسب و با کیفیت مطلوب روانه بازارهای هدف میشوند.
وی افزود: به دلیل محدودیت تعداد کانتینرهای یخچالی و افزایش تقاضا، هزینه حمل و نقل افزایشی بوده است و یکی از چالشهای صادرات محصولات کشاورزی فسادپذیر، نیاز به کانتینرهای یخچالی است که این امر بایستی در دستور کار متولیان امر قرار گیرد.
زادبوم گفت: به عنوان مثال ممکن است واردات موقت کانتینرهای یخچالی برای صادرکنندگان توانمند این حوزه کارساز و راهگشا باشد.
زادبوم در پایان افزود: فاصله نزدیک بازارهای کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس و علاقهمندی مردم این کشورها به ذائقه میوههای تازه ایرانی و رقابتی بودن قیمت آن در قیاس با میوهجات سایر کشورها، از مزیتهای مهم صادراتی کشورمان است که امید میرود امسال با این روند، ارزش صادرات محصولات کشاورزی(صیفیجات و میوهجات) نسبت به سال قبل، افزایش چشمگیری داشته باشد.
نظر شما