به گزارش خبرنگار بازار، عبدالکریم گراوند ظهر یکشنبه در نشست نقش مراکز آموزش عالی در جهش تولید اظهار داشت: استان ساحلی بوشهر دارای ظرفیتهای مهمی در بخش دریا و ساحل دارد که باید از این ظرفیت و فرصت در تولید محصولات دریایی بیشتر بهره برد.
وی تصریح کرد: بسیاری از ظرفیتهای تولیدی در حوزه سواحل و دریا مغفول مانده که باید از این ظرفیت در تولید انواع محصولات همانند آرتمیا و جلبک استفاده شود.
گراوند اضافه کرد: جهاد دانشگاهی باید تولید بچه ماهی سیباس را موردتوجه قرار دهد و بر اساس برنامه تعیینشده آن را اجرایی کند.
وی با اشاره به اینکه باید خروجی شهرک شیلاتی دلوار به پرورش آرتمیا و جلبکهای دریایی هدایت شود بیان کرد: تولید 200 هزار تن ماهی در قفس در اولویت برنامههای استان است.
حمایت از شرکتهای دانش بنیان
استاندار بوشهر حمایت از شرکتهای دانش بنیان را مورد تأکید قرارداد و افزود: استان بوشهر در عرصه شرکت دانش بنیان و مرکز رشد از ظرفیت بالایی برخوردار است که این حوزهها موردحمایت و پشتیبانی قرار میگیرد.
وی، جهش تولید با همکاری مراکز آموزش عالی امری مهم و ضروری دانست و بیان کرد: در جهش تولید باید توجه ویژهای به طرحهای علمی و پژوهشی شود که در این عرصه دانشگاهها میتوانند نقشآفرینی کنند.
استاندار بوشهر با تأکید بر هدایت اعتبارات فناوری به بخش تولید خاطرنشان کرد: کمک به تجاریسازی محصولات شرکتهای دانش بنیان موردتوجه قرار دارد و در این زمینه باید از ظرفیتهای ملی هم استفاده شود.
نظر شما