حسن خیریان پور در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به شناسایی واحدهای بحرانی و دارای مشکل تولیدی در مازندران اظهار داشت: صنایع چوب و کاغذ، نکا چوب از جمله واحدهای بزرگ و بحرانی هستند که با همت و تلاش مسئولان و برپایی جلسات رونق تولید و غیره، ازتعطیلی آن جلوگیری شده است.
وی با اشاره به شناسایی واحدهای فعال، راکد و بحرانی در مازندران گفت: تاکنون ۹۹ واحد راکد به چرخه تولید بازگشتند و با حمایت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و تاکید ویژه مبنی بر اقدامات کلینیکال در شهرک ها و نواحی صنعتی سبب شد تا روند روند تملیک واحدهای تولیدی در استان متوقف شود.
معاون استاندار مازندران ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۰ واحد تولیدی در تملک بانک قرار دارند و تلاش داریم در قالب اقاله سرمایه گذارانی را جذب کنیم تا این واحدها از تملک خارج شوند.
خیزیان پور با بیان اینکه اجرای هفت شاخص و اولویت اقتصادی برای رونق بخشی به تولید در دست اقدام است، گفت: تکمیل طرح های بالای ۶۰ درصد پیشرفت مانند مجموعه کشتارگاهی ساوانا با همت کارگروه اقتصادی انجام شده است.
وی از ساخت یک پایانه بزرگ تولیدی و کشاورزی به ظرفیت ۳۴۰ هزار تن خبر داد و گفت: مجموعه اقدامات اقتصادی و رفع موانع تولید سبب مشارکت ۴۳ درصدی اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری در استان شده است.
معاون استاندار مازندران با تاکید بر توسعه کشت گلخانه ای ادامه داد: یک واحد گلخانه کشت هیدروپونیک در جویبار در آستانه بهره برداری است که در تولید محصولات آن از ذخیره سازی قطره های باران استفاده می شود.
نظر شما