به گزارش بازار به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، این نشست آنلاین در بحبوحه افزایش شمار مبتلایان به کرونا در کشورهای در حال توسعه و همچنین افزایش هشدارها در این خصوص که گذار از بحران برای این کشورها بیشتر از پیش بینی اولیه (۲.۵ تریلیون دلار) هزینه در بر خواهد داشت، برگزار خواهد شد.
نشست مذکور توسط کانادا، جامائیکا و «آنتونیو گوترس» دبیرکل سازمان ملل متحد سازماندهی شده است.
«امینه محمد» قائم مقام دبیرکل سازمان ملل متحد گفت که بسیاری از کشورهای در حال توسعه شامل کشورهایی با درآمد متوسط، برای مقابله با پاندمی و سرمایه گذاری در مسیر احیا از بودجه کافی برخوردار نیستند.
محمد گفت که پیشنهاد گروه جی۲۰ و وام دهندگان گروه پاریس کلاب در خصوص تعلیق بازپرداخت بدهی فقیرترین کشورها تا پایان سال ۲۰۲۰ شروعی حیاتی بود اما تلاشها و اقدامات بیشتری مورد نیاز است.
از ۷۷ کشور واجد شرایط برای استمهال بدهی تنها ۲۲ کشور به طور رسمی تقاضا دادهاند و سایرین نسبت به این موضوع ابراز نگرانی کردهاند که چنین اقدامی توانایی آنان را برای استقراض بلندمدت به خطر میاندازد.
نشست روز پنجشنبه با حضور نمایندگانی از صندوق بین المللی پول، بانک جهانی، اتحادیه آفریقا، موسسه دارایی بین المللی و سازمان همکاری و توسعه اقتصادی برگزار خواهد شد.
در پیش نویس پروژهها و موضوعات مورد بحث در این نشست که به رویت رویترز رسیده است، درخواست از صندوق بین المللی پول برای افزایش نقدینگی جهان از طریق تخصیص اعتبار جدید با استفاده از حق برداشت ویژه این نهاد به چشم میخورد؛ اقدامی که البته از سوی واشنگتن با مخالفت روبرو شده است.
نظر شما