به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، اکبر حیدری، عضو کمیته آزادسازی کانون شرکتهای سرمایهگذاری با اشاره به فرمان سه بندی مقام معظم رهبری در این خصوص گفت: بر این اساس، دو روش برای نحوه استفاده مردم از سهام عدالت وجود دارد، یک روش، شیوه مالکیت و مدیریت مستقیم و روش دیگر مالکیت مستقیم و مدیریت غیر مستقیم است که به اشتباه روش نخست به آزادسازی و روش دوم به ماندگاری تعبیر میشود در حالی که در دو حالت فرآیند آزادسازی آغاز شده است و تا هشت خرداد تکمیل خواهد شد.
وی درباره نحوه فروش سهام عدالت توضیح داد و متذکر شد: دولت و سازمان خصوصی سازی باید تا قبل ابلاغ آزادسازی سهام عدالت نحوه مدیریت و فروش سهام عدالت را مشخص میکرد و تا همین چند روز پیش، مشخص نبود چه کسانی میتوانند سهام خود را به بفروشند و چه کسانی این امکان را ندارند.
عضو کمیته ازادسازی کانون شرکتهای سرمایهگذاری با بیان اینکه خیلی از کسانی که سهام مستقیم را انتخاب کردند، علاقهمند هستند سهام خود را به سرعت نقد کنند، عنوان کرد: مردم به توصیه بند سه مقام معظم رهبری توجه کردند و سهام بیشتر مردم در شرکتهای سرمایه گذاری باقی ماند.
وی اشاره کرد: کسانی که مدیریت مستقیم را در شیوه مدیریت سهام عدالت خود انتخاب کردند، در نهایت میتوانند تا ۳۰ درصد از سهام خود را بفروشند اما کسانی که مدیریت غیر مستقیم را انتخاب کردند، میتوانند تمام سهم خود را معامله کنند اما توصیه این است که چنین کاری انجام ندهند و اجازه دهند سود بیشتری نصیبشان شود.
حیدری درباره علت محدودیت واگذاری برای کسانی که مدیریت مستقیم را برای سهام عدالت خود انتخاب کردهاند گفت: صحبتها در این مورد زیاد است و بارها توسط کمیته آزادسازی کانون شرکتهای سرمایه گذاری در این باره اعتراض شده است زیرا طبیعتاً کسانی که مدیریت مستقیم را انتخاب میکنند افرادی بودند که قصد داشتند زودتر به نقدینگی برسند اما دولت و سازمان خصوصی سازی این تصمیم عجیب را گرفتند.
وی با انتقاد از ارائه اطلاعات غلط توسط دولت درباره سهام عدالت، عنوان کرد: دولت از ابتدا از ارائه اطلاعات درباره سهام عدالت طفره رفت و هیچگونه شفافسازی در این باره نکرد و حتی درباره ارزش سهام عدالت و نحوه مدیریت آن توضیحی داده نشد.
نظر شما