۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۲
محموله ۳۲ کشتی‌ حامل نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی مستقر در بندرگاه‌ها تا پایان سال تخلیه می‌شود
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس:

محموله ۳۲ کشتی‌ حامل نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی مستقر در بندرگاه‌ها تا پایان سال تخلیه می‌شود

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: پیش بینی ما این است که تا پایان سال ۳۲ کشتی که در بندرگاه هستند و به آنها هزینه دموراژ تعلق می‌گیرد تخلیه شوند.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، در تشریح نشست اخیر خصوصی اعضای این کمیسیون با رئیس جمهور، گفت: نشستی را با رئیس جمهور برگزار کردیم و مباحثی را که در گذشته رخ داده بود را به صورت جداگانه مورد بحث بررسی قرار دادیم و از رئیس جمهور درخواست کردیم تا برای حل مشکلات به صورت ویژه دستوراتی را صادر کند.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: یکی از موارد مطرح شده در زمینه تامین نهاده های دامی و کالاهای اساسی بود که در بنادرخصوصا بندر امام خمینی (ره) دپو شده اند و برخی از محموله‌ها در کشتی هستند و باید هزینه دموراژ پرداخت کنیم. تعدادی از این محموله ها از مردادماه در بنادر هستند و به دلیل رطوبت بالا کیفیت خود را از دست داده اند مقرر شد رئیس جمهور دستور حمل و تخلیه ای محموله‌ها را صادر کند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در جلسه اخیر هیات دولت رئیس جمهور دستور ویژه ای را صادر کردند و پیش بینی ما این است که تا پایان سال ۳۲ کشتی که در بندرگاه هستند و به آنها هزینه دموراژ تعلق می‌گیرد تخلیه شوند، افزود: مقرر شده است دستگاه‌هایی مانند سازمان راهداری پای کار بیایند و کالاهای اساسی مورد نیاز استان‌ها را در اختیار آنها قرار دهند تا در ایام نوروز تولید گوشت سفید و گوشت قرمز دچار مشکل نشود.

وی تصریح کرد: با توجه به تقارن ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان میزان مصرف کالاهای اساسی افزایش زیادی پیدا می‌کند که مقرر شد وزارت جهاد کشاورزی به زودی گزارشی را در این خصوص ارائه و دستگاه‌های نظارتی پای کار بیاییند تا محصولات با قیمت مناسب و به موقع توزیع شود.

عسکری گفت: در خصوص اعتبارات مرتبط با پرداخت خسارت سرمازدگی سال گذشته نیز که دغدغه کشاورزان است در نشست با رئیس جمهور به صورت جدی پیگیری‌هایی را انجام دادیم که مقرر شد در راستای پرداخت خسارت های وارد شده دستگاه‌های متولی پای کار بیایند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: در زمینه کودهای شیمیایی علی رغم نشست‌هایی که با وزیر و معاونین وزارت جهاد کشاورزی داشته ایم کماکان برخی از تولیدکنندگان گلایه مند هستند، مقرر شد رئیس جمهور دستور دهند کود اوره با قیمت مناسب در اختیار تولید کنندگان قرار بگیرد.

وی ادامه داد: طبق احکام دائمی برنامه پنجم و ششم توسعه دریافت تعرفه از صادرات محصولات کشاورزی ممنوع بوده و در بودجه سال ۱۴۰۱ نیز این موضوع آمده است مگر اینکه دستگاه‌های متولی از شش ماه قبل تصمیم خود را اعلام کرده باشند، که مقرر شد رئیس جمهور این موضوع با جدیت پیگیری کند.

عسکری تصریح کرد: مکاتبات زیادی با رئیس جمهور در خصوص مسائل مختلف داشته ایم، در نشست با رئیس جمهور گلایه کردیم که مکاتبات انجام شده خروجی خوبی ندارد، رئیس جمهور نیز مسئولین دفتر و معاونین مربوطه را مامور کردند نامه های که از سوی کمیسیون ارسال می‌شود به موقع پاسخ داده شوند تا بتوانیم مسائل را پیگیری کنیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، گفت: مقرر شد ماهیانه اعضای کمیسیون کشاورزی با رئیس جمهور نشست برگزار کنند و مسائل و مشکلات این حوزه را احصاء و رئیس جمهور دستور دهند تا دغدغه کشاورزان برطرف شود.

کد خبر: ۲۰۹٬۰۵۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha