به گزارش بازار، خوشبینی به تقاضا با وجود کاهش عرضه باعث افزایش قیمتها در روز دوشنبه شد و روز سهشنبه قیمت نفت برنت کمی کاهش یافت، در حالی که دلار آمریکا تقویت شد و معاملهگران منتظر سرنخهایی از صورت جلسه فدرال رزرو آمریکا بودند. روز سه شنبه نفت خام برنت با ۵۹ سنت یا ۰.۵ درصد کاهش به ۸۳.۵۷ دلار در هر بشکه رسید. قرارداد نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای ماه مارس که روز سه شنبه منقضی میشود، ۷۸ سنت یا ۱.۰۲ درصد افزایش داشت و در ساعت ۵:۱۶ صبح به وقت تهران به ۷۷.۱۲ دلار رسید.
معاملات آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت در روز دوشنبه به دلیل تعطیلات رسمی ایالات متحده تسویه نشد. قرارداد وست تگزاس اینترمدیت ماه آوریل که در حال حاضر فعالترین قرارداد است، با ۵۲ سنت یا ۰.۶۸ درصد افزایش به ۷۷.۰۷ دلار رسید. تینا تنگ، تحلیل گر سی ام سی مارکت گفت: امروز دلار آمریکا در آسیا تقویت شد و بر قیمت نفت فشار آورد و باعث عقب نشینی در بازارهای نفت نسبت به رشد روز گذشته شد. معامله گران منتظر صورتجلسه آخرین جلسه فدرال رزرو هستند که قرار است روز چهارشنبه برگزار شود، در حالی که دادههای تورم، خطر بالا باقی ماندن نرخهای بهره را برای مدت طولانی تری افزایش داده است.
با توجه به اینکه احتمالاً واردات نفت چین در سال ۲۰۲۳ به بالاترین حد خود خواهد رسید و تقاضا از سوی هند، به عنوان سومین واردکننده بزرگ نفت جهان، با وجود کاهش عرضه افزایش یافته، اکنون همه نگاهها به سیاستهای پولی در بزرگترین اقتصاد و بزرگترین مصرف کننده نفت جهان معطوف شده است. تحلیل گران میگویند که ممکن است قیمت نفت در هفتههای آینده به دلیل کمبود عرضه و افزایش تقاضا، با وجود موانع کوتاه مدت مانند افزایش نرخ بهره آمریکا، افزایش یابد.
نظر شما