سید محمود حسینی پور در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به این ۵۰۰ روستا برای توانمندسازی اقتصادی در استان شناسایی شده است، گفت: در بسیاری از روستاها براساس رویه سنتی تولیدات صورت می گیرد که باید این چرخه تغییر کند.
وی با بیان این که تولید سنتی سبب می شود تا نتوان خسارت های وارده به کشاورزان جبران شود، گفت: باید مسیر تولیدات کشاورزی در روستاها به سمت صنعتی شدن پیش رود و از این رو دهکده های کشاورزی در روستاهای استان ایجاد می شود.
وی با اظهار این که دهکده کشاورزی تحت نظارت مهندسان اجرایی می شود، حمایت و پشتیبانی برای اجرای طرح های دهکده های کشاورزی را لازم دانست و گفت: دهکده کشاورزی در سند آمایش کشاورزی و روستایی استان مدنظر قرار می گیرد.
استاندار مازندران یادآور شد: در این سند مشخص می شود هر بخشی قابلیت برندینگ چه محصول کشاورزی دارد و برای تولید و خرید تضمینی محصولات برنامه ریزی و نیازسنجی می شود.
وی با بیان این که دو هزار واحد پرورش گاو برای تولید و تامین شیر در استان راه اندازی می شود، گفت: در حال حاضر پالایشگاه های استان شیر مورد نیاز را از دیگر استان ها تامین می کنند و باید شرایط فراهم کنیم که سبب افزایش درآمد روستائیان شود.
نظر شما