۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۴
کاهش اثرگذاری تحریم‌های اقتصادی با توسعه ترانزیت کالا
عضو هیات رئیسه مجلس عنوان کرد

کاهش اثرگذاری تحریم‌های اقتصادی با توسعه ترانزیت کالا

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: با یک برنامه جامع باید ضمن رفع کمبودهای زیرساختی حمل و نقلی و تکمیل کریدورهای ریلی و جاده‌ای موقعیت ترانزیتی ایران را در منطقه بیش از پیش تحکیم بخشیم.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، آرا شاوردیان، در رابطه با لزوم توسعه ترانزیت کشور، گفت: ایران به لحاظ جغرافیایی در محل تلاقی کریدورهای تجاری شمال – جنوب و شرق و غرب قرار داشته و این موقعیت منحصر به فرد می‌تواند نقش مهمی را در ترانزیت کالا میان کشورهای چین و هند با غرب و اروپا و همچنین مابین روسیه، آسیای میانه و کشورهای جنوب خلیج فارس و همچنین آفریقا ایفا کند.

وی در خصوص اهمیت ترانزیت در اقتصاد کشور به نقش آن بر افزایش درآمدهای دولت، اشتغال پایدار و کاهش اثرگذاری تحریم‌های اقتصادی اشاره و عنوان کرد: بی تردید ارتباط تجاری موثر با کشورهای منطقه از طریق شبکه حمل و نقلی در شرایط فعلی کشور عامل توسعه و پیشرفت خواهد بود.

وی با بیان اینکه علی رغم تمامی تلاش‌های صورت گرفته شبکه ریلی کشور ارزآوری زیادی برای کشور ندارد، عنوان کرد: سرعت حمل بار در کشورمان از طریق خطوط ریلی بسیار پایین بوده و سرعتی نزدیک به سرعت حرکت انسان پیاده دارد که در مقابل با استاندارهای بین المللی اختلاف فاحشی مشاهده می‌شود. البته که بسیاری از مسئولان دولتی عامل این امر را تحریم های بی سابقه اروپا و آمریکا می‌دانند اما جای خالی برنامه ریزی و اهتمام جدی مسئولان نیز احساس می‌شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس شورای با اشاره به لزوم طراحی نقشه راه و برنامه ملی برای توسعه کریدورهای ترانزیتی کشور اظهار کرد: با یک برنامه جامع باید ضمن رفع کمبودهای زیرساختی حمل و نقلی و تکمیل کریدورهای ریلی و جاده‌ای موقعیت ترانزیتی ایران را در منطقه بیش از پیش تحکیم بخشیم. این امر با توجه مجلس و دولت در تدوین برنامه هفتم توسعه و لایحه بودجه سال آتی تا حد زیادی محقق خواهد شد.

کد خبر: ۲۰۴٬۲۶۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha