۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۵
پویش مردمی بازار سرمایه ایران برای کمک به زلزله‌زدگان خوی

پویش مردمی بازار سرمایه ایران برای کمک به زلزله‌زدگان خوی

فرابورس ایران اعلام کرد برای حمایت از هم‌وطنان زلزله‌زده شهرستان خوی، اوراق گواهی نیکوکاری را در قالب نماد «زلزله خوی ۰۱»، از یک‌شنبه ۱۶ بهمن به مدت هفت روز کاری، پذیره‌نویسی خواهد کرد.

به گزارش بازار به نقل از مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، حجم اوراق گواهی نیکوکاری «زلزله خوی ۰۱» که از طریق بازار فرابورس ایران منتشر می‌شود، ۱۰ میلیون ورقه به ارزش اسمی هر ورقه ۱۰ هزار ریال است تا در مجموع صد میلیارد ریال منابع مالی از طریق این اوراق برای زلزله‌زدگان خوی جمع‌آوری شود.

مشارکت در این پذیره‌نویسی به روش اهدای کامل است و عرضه این اوراق از یکشنبه ۱۶ بهمن‌ماه و به مدت ۷ روز کاری در فرابورس ایران صورت خواهد گرفت.

همچنین حداقل حمایت تأمین‌کنندگان حقیقی و حقوقی در این پذیره‌نویسی یک ورقه است؛ یعنی افراد می‌توانند با خرید حداقل یک ورقه به ارزش ۱۰ هزار ریال در این طرح نیکوکارانه مشارکت کنند.

با مصوبه اخیر هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار به‌منظور مساعدت بازار سرمایه در زمینه تأمین مالی برای حمایت از آسیب دیدگان و زلزله‌زدگان شهر خوی، وجوه جمع‌آوری‌شده از اوراق گواهی نیکوکاری در نماد «زلزله خوی» در اختیار موسسه بیمارستانی و امور خیریه حضرت آیت‌الله خویی قرار خواهد گرفت تا صرف کمک‌رسانی و خرید مایحتاج هم‌وطنانمان در شهر خوی شود.

با خرید اوراق گواهی نیکوکاری در نماد «زلزله خوی ۰۱» با روش اهدای کامل، اصل مبالغ تأمین‌شده در امور خیرخواهانه در فراخوان تأمین مالی جمعی صرف می‌شود.

منابع جمع‌آوری‌شده در تأمین مالی جمعی حمایت از زلزله‌زدگان خوی به مواردی همچون خرید اقلام ضروری با قید فوریت نیاز شامل کانکس، پتو، اجاق پایه‌دار، کنسرو جات درجه‌یک و... اختصاص داده خواهد شد. ‏

خیرین نیکوکاری که تمایل به مشارکت در این امر خداپسندانه را دارند، می‌توانند از طریق کارگزاری‌های عضو فرابورس ایران نسبت به خرید این اوراق اقدام کنند.

در خصوص کارمزد اوراق گواهی نیکوکاری نیز اعلام‌شده که هیچ‌گونه هزینه‌ای بابت حمایت از این طرح از تأمین‌کنندگان دریافت نخواهد شد و کارمزد تمامی ارکان اعم از سازمان بورس، عامل، متقاضی، امین، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، شرکت مدیریت فناوری بورس و کارگزاران، صفر است.

فرابورس پیش از این نیز پروژه تأمین مالی جمعی خیرخواهانه را در سال ۱۳۹۹ و بحران همه‌گیری کرونا تعریف کرده بود و با استفاده از این بستر بیش از ۲۰ میلیارد تومان تأمین مالی موفق برای رفع دغدغه‌های مالی پژوهشگران و تولیدکنندگان تجهیزات ‏پیشگیری و تولید تجهیزات دارویی و درمانی با استفاده از تمام ظرفیت انجام‌شده بود.

کد خبر: ۲۰۴٬۰۱۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha