الزامات رشد زیست بوم فناوری مالی اسلامی در ایران
مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک مطرح کرد

الزامات رشد زیست بوم فناوری مالی اسلامی در ایران

عبدالهی، مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک در هشتمین همایش مالی اسلامی به تبیین الزامات توسعه فناوری‌های مالی اسلامی در کشور پرداخت.

به گزارش بازار، علی عبداللهی در هشتمین همایش مالی اسلامی به تبیین الزامات توسعه فناوری‌های مالی اسلامی در کشور پرداخت.

مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک با تاکید بر ضرورت اتخاذ رویکرد اکو سیستمی در مواجهه با فناوری‌های نوین، به تبیین بحث فرصت‌های سرمایه گذاری در فناوری‌های مالی اسلامی پرداخت و افزود: آمارهای بین المللی نشان می‌دهد متاسفانه ایران در بازار فناوری‌های مالی اسلامی جایگاه خوبی ندارد و کسب رتبه ۱۲ بعد از کشورهایی نظیر مالزی، عربستان سعودی و اندونزی نشان دهنده ضعف عملکرد و عدم اتخاذ رویکرد اکوسیستمی ما در این بخش است.

عبدالهی تاکید کرد: برآوردها و مطالعات بین المللی انجام گرفته در زمینه ظرفیت رشد و توسعه بازار فناوری مالی حکایت از تضعیف قابلیت گسترش هاب ایران در ۲۰۲۲ دارد و اگر اراده‌ای برای تغییر این وضعیت وجود دارد باید با رویکرد اکوسیستمی با زیست بوم فناوری مالی در کشور مواجه شویم.

استاد دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: زمینه فعالیت فناورانه مانند پرداخت، بانکداری و احراز هویت در بازارهای مالی ایران بسیار مستعد است، اما سرمایه گذاری و توسعه خدمات فناوری مالی در کشور متوازن نیست و اغلب خدمات در حوزه پرداخت متمرکز شده است.

ایشان در پایان بر ضرورت توسعه دانش فنی (فناوری، مالی و فقهی) در زیست بوم فناوری مالی ایران، انقلاب در رگولاتوری مالی و ضرورت ایجاد نگرش مبتنی بر زیست بوم به مقوله فناوری مالی اسلامی به منظور حصول اطمینان از انسجام در زنجیره ارزش این بخش از اقتصاد اسلامی مورد تاکید قرار داد و رعایت این موارد را در کنار حمایت فنی، مالی و مقرراتی از فناوران مالی برای تولید خدمات مالی اسلامی را به عنوان توصیه‌های راهبردی برای رشد و توسعه ایران در بازار فین تک اسلامی مطرح کرد.

کد خبر: ۲۰۲٬۹۷۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha