به گزارش بازار به نقل از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، کرامت ویس کرمی در خصوص نیاز کل کشور به ویژه کلانشهرها به جایگاه سوخت سی ان جی اظهار کرد: پراکندگی ۶ هزار و ۵۰۰ باب جایگاه سی ان جی و بنزین با توجه به میزان مصرف در هر شهر و استانی متفاوت است.
او در پاسخ به این سوال که آیا این تعداد جایگاه سوخت سی ان جی برای تحقق هدف افزایش استفاده از گاز و کاهش استفاده از بنزین مناسب است، گفت: در کلانشهرهایی مثل تهران نیاز به افزایش تعداد جایگاهها داریم اما شهرستانهای اطراف تهران از این نظر تکمیل بوده و نیاز بیشتری ندارند.
ویس کرمی خاطر نشان کرد: کار مطالعاتی و برنامه ریزی در حال انجام است تا شهرها و کلانشهرهایی که نیاز به جایگاه سوخت دارند شناسایی کرده و نسبت به احداث آنها اقدام کنیم. او ادامه داد: برای مثال کلانشهری مثل تهران ۲۰۰ باب جایگاه سوخت سی ان جی دارد و باز هم نیاز به افزایش دارد که پیش بینی شده اضافه کنیم.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در خصوص موانع و یا ضروریات مورد نیاز برای افزایش تعداد جایگاههای سوخت بیان کرد: زمین مورد نیاز برای احداث جایگاههای سوخت باید حتما در حوزه شهری باشد و شهرداری آن را اختصاص دهد.
او افزود: تایید دستگاههای ذیربط مثل محیط زیست نیاز است و باید حتما بررسیهای زیست محیطی بر روی آن زمینها انجام گیرد.
ویس کرمی ادامه داد: جایگاه مورد نظر باید حتما استانداردهای فنی و ایمنی به ویژه زیست محیطی را داشته باشد.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در خصوص میزان صرفهجویی در مصرف بنزین با طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودروها توضیح داد: اگر تبدیل ناوگان ۱میلیون و ۴۶۰ هزار خودروی عمومی محقق شود، روزانه ۱۲ میلیون متر مکعب به مصرف سی ان جی اضافه شده و در حقیقت ۱۲ میلیون لیتر از مصرف بنزین کاسته میشود.
نظر شما