به گزارش خبرنگار بازار،محسن حمیدی ظهر دوشنبه در چهارمین جلسه کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی زنجان، با اشاره به اینکه در بین واحدهای تعطیل و راکد استان، اشتغالزایی بسیار زیادی از دست رفته است، اظهار کرد: سرمایه های میلیاردی راکد و بلوکه شده که می توان از آنها در توسعه تولید، اشتغال زایی و تولید ثروت در استان استفاده کرد.
محسن حمیدی با بیان اینکه شعار سال به نام جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده و این موضوع میتواند راه اندازی واحدهای تعطیل و به چرخه بازگرداندن آنها باشد، تصریح کرد: راهاندازی واحدهای جدید تولیدی نیازمند زمان زیادی است، در حالی که میتوان با بازگرداندن واحدهای راکد و تعطیل به چرخه تولید در راستای عملیاتی کردن شعار سال حرکت کرد.
وی با تاکید بر این که راه اندازی مجدد واحدهای تولیدی و عملیاتی کردن جهش تولید، نیازمند همدلی، وفاق و همراهی همه دستگاهها، ارگانها و نهادها است، گفت: در بین واحدهای تعطیلی که مورد بررسی قرار گرفته و مشکلات آنها احصا شده، موضوعات حقوقی عمده دلیل تعطیلی بوده است.
رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی زنجان، با پیشنهاد راهاندازی بخش کارشناسی ذیل کمیته احیا واحدهای راکد در کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی زنجان، افزود: این بخش کارشناسی میتواند مشکلات را تخصصی بررسی و پیشنهادات و برنامه هایی را در راستای رفع مشکلات و به بازگرداندن این واحدها ارائه کند.
حمیدی با اشاره به لزوم شناسایی مشکلات تخصصی و ظرفیت واحدهای تعطیل برای بازگرداندن آنها به چرخه تولید، تصریح کرد: در کمیته کارشناسی کمیسیون صنعت موارد فوق را پیگیری خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه واحدهای تولید استان مشکلات خود را در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مطرح میکنند، ابراز کرد: به قطع کمییته احیای واحدهای راکد استان در این زمینه موازیکاری نخواهد کرد.
رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی زنجان، نیز با اشاره به راهاندازی کمیته احیای واحدهای تولیدی راکد استان در اتاق زنجان، گفت: کمیسیون صنعت میتواند در این زمینه حضور موثری داشته و مشکلات در این بخش را بررسی، احصا و پیشنهادات خود را به این کمیته ارائه کند.
فرزاد عباسی با اشاره به اینکه ظرفیت های راکدی در بخشهای مختلف صنعت وجود دارد که میتواند فعال شود، تصریح کرد: واحدها در دوران شیوع ویروس کرونا و پس از آن مشکلاتی خواهند داشت که به مشکلات پیشین آنها اضافه میشود که در همین راستا میتوان برای جلوگیری از تعطیل شدن احتمالی واحدها، در این کمیسیون اقدام و برنامهریزیهای لازم را صورت داد..
در ادامه این جلسه معاونت مطالعات اقتصادی اتاق بازرگانی زنجان، نیز با اشاره به اینکه استان واحدها راکدی دارد که میتوان آنها را به چرخه تولید بازگرداند، اظهار کرد: با یک برنامهریزی مطلوب، حتی اگر تعداد کمی از واحدهای تولیدی نیز احیا شوند، گام موثری به لحاظ تولید ثروت، اشتغالزایی و توسعه استان صورت خواهد گرفت.
ولی افشاری با بیان اینکه بر اساس آمار بیشتر واحدهای راکد استان به ترتیب در بخش صنایع فلزی، صنایع شیمیایی، صنایع غذایی و آشامیدنی و صنایع نساجی بوده است، تصریح کرد: البته وضعیت صنعت نساجی به مراتب بهتر شده است اما همچنان با مشکلاتی دست به گریبان است.
وی با تاکید بر اینکه ارائه راهکارها برای حل مشکلات واحدهای تعطیل و بازگرداندن آنها به چرخه تولید از جمله محورها و اهداف اصلی کمیته احیای واحدهای راکد و تعطیل استان زنجان است، گفت: کمیسیون صنعت میتواند در مسیر پایش کمک شایانی به این کمیته برای ارائه راهکار داشته باشد.
نظر شما