۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۷
سهم ۵ درصدی ایران از معادن روی دنیا
مدیرعامل شرکت توسعه معادن روی ایران اعلام کرد

سهم ۵ درصدی ایران از معادن روی دنیا

مدیرعامل شرکت توسعه معادن روی ایران با بیان اینکه پنج درصد معادن خاک روی دنیا در ایران است، گفت: ما از جهت تأمین این خاک، کمبودی در کشور نداریم.

به گزارش بازار، محمود علیپور جدی در بازدید از معدن کالسیمین زنجان افزود: تمام تلاش مجموعه شرکت توسعه معادن روی این است تا در کارها به خودکفایی بیشتر برسیم که در این راستا بهره گیری از توان و تولیدات و قطعات داخلی، رویکرد ما است، البته این موضوع روال معمول همه شرکت هاست چرا که اگر شرکت‌ها و واحدها نتوانند چنین رویکردی داشته باشند، موفق نمی‌شوند.

وی با بیان اینکه مشکل خاصی در روند تولید خاک روی وجود ندارد، گفت: چالش‌های محیط زیستی بخشی از مشکلات حوزه فعالیت صنایع معدنی است، ولی سعی ما همواره این بوده با هماهنگی سازمان محیط زیست، محیط را برای کارگران سالم نگه داریم.

علیپور جدی افزود: بازدیدها و نظارت‌های کارشناسان محیط زیست به طور مرتب انجام می‌شود و تاکنون مشکل خاصی در این زمینه نبوده است.

وی به روند تهیه خاک مورد نیاز برای فرآوری اشاره کرد و ادامه داد: اکنون دیگر سهمیه خاصی برای واحدها در بهره گیری از خاک روی وجود ندارد و تأمین خاک از طریق خرید از بورس انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن روی ایران درخصوص تصمیم ترکیه برای ممنوعیت ارسال خاک روی به ایران گفت: اگر چنین ممنوعیتی انجام شود ما خاک‌های معادن مختلف از جمله مهدی آباد یزد را داریم که البته هم اکنون در مرحله باطله برداری است و در روزهای آینده بهره برداری از آن به نتیجه می‌رسد.

علیپور جدی افزود: البته ترکیه هم به این زودی نمی‌تواند در صادرات خاک ممنوعیت ایجاد کند، چون در این کشور کارخانه‌های فرآوری وجود ندارد و تا بخواهد کارخانه‌هایی در این حوزه ایجاد کند، چند سالی طول خواهد کشید.

وی به وضعیت معدن انگوران اشاره کرد و گفت: در این محدوده اقدامات در زمینه اکتشافات جدید انجام شده و پیشرفت‌های خوبی به دست آمده که به گفته برخی زمین شناسان در عمق محدوده معدن انگوران تا محدوده استان آذربایجان غربی، خاک معدن روی وجود دارد، ولی آنچه امروز بیشتر در دسترس است، خاک معدن مهدی آباد و چاه میر در یزد و چاه سرب در طبس است.

علیپور جدی با بیان اینکه هم اکنون شرکت توسعه معادن روی ایران نزدیک چهار هزار نیروی کار دارد، افزود: افزایش تولید، افزایش اشتغالزایی را هم به دنبال دارد و در حال حاضر ظرفیت افزایش ۱۰ درصدی تولید در شرکت‌ها در دستور کار است.

وی به وضعیت تجهیزات معدنی اشاره کرد و ادامه داد: تأمین ماشین آلات از نیازهای صنایع معدنی است و امروز البته با تجهیزات استاندارد فاصله داریم و اکنون بیشتر تجهیزات ما شامل داشته‌های داخلی است که اغلب تعمیرات آن‌ها را انجام می‌دهیم و هنوز وارد موضوع خرید ماشین آلات جدید نشدیم.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن روی ایران به پیگیری حل مسائل و دغدغه‌های کارگری اشاره کرد و گفت: اقدامات لازم برای مرتفع کردن مسائل کارگری در دستور کار مدیران است، ولی مشکلات معیشتی نه تنها جامعه کارگری بلکه همه جامعه را درگیر کرده است و شرکت تا آنجایی که می‌تواند برای حل دغدغه‌های معیشتی کارگران کمک می‌کند.

گفتنی است؛ هلدینگ توسعه معادن روی ایران شامل ۹ شرکت تولیدی کالسیمین، شرکت ملی سرب و روی ایران، شرکت فرآوری مواد معدنی ایران، ذوب روی بافق، ذوب و احیای روی قشم، تولید روی بندر عباس، اسیدسازان زنجان، شیمیایی کاتالیست پارسیان، تولید روی ایران و هفت شرکت خدماتی دیگر است.

کد خبر: ۱۹۷٬۹۵۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha