شیما عبدالشاه در گفتگو با خبرنگار بازار، اظهار داشت: یک هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان سمنان زیر کشت زیره سبز است و باید برای توسعه کشت گیاه اقتصادی و کم آب بر زیره در استان اقدامی مؤثر انجام شود.
وی با اشاره به اینکه استان سمنان درزمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی زیره سبز دچار ضعف است، افزود: کشت گیاهان کم آب بر در شرایطی که بهشدت با بحران کمآبی مواجه هستیم بسیار ضروری است و باید این مهم در دستور کار قرار گیرد.
مجری طرح گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی سمنان با تأکید بر اینکه تقویت صنایع تبدیلی و تکمیلی این محصول منجر به ایجاد ارزشافزوده بیشتر خواهد شد، تصریح کرد: میانگین عملکرد برداشت زیره سبز در هر هکتار در استان سمنان یکتن است.
عبدالشاه یادآور شد: نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی برای زیره سبز موجب شده تا این گیاه دارویی ارزشمند بهصورت عمده و بدون داشتن ارزشافزوده از استان خارج شود.
وی با تأکید بر اینکه توسعه کشت زیره سبز بهعنوان گیاه کم آب متناسب با آبوهوای استان در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: در سال جاری ۴۲۰ هکتار وسعت کشت زیره سبز افزایشیافته و اکنون در تمام شهرستانهای استان سمنان بهجز شهرستان مهدیشهر، زیره سبز کشت میشود.
مجری طرح گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بابیان اینکه زمان کاشت زیره سبز بهمن و اسفند و زمان برداشت این گیاه دارویی اردیبهشت و خرداد است، گفت: از زیره درزمینه تهیه ادویهجات و صنایع دارویی استفاده میشود.
نظر شما